Originele Lampen Gemaakt van Innovatief Materiaal - In-es artdesign

Kleurrijke en originele verlichting voor in huis gemaakt met hoogwaardige innovatieve materialen. Een vleugje modern design voor wand- of hanglampen geschikt voor het verlichten en inrichten van elke omgeving.
88 Producten
Pagina 1 van 4

Kleurrijke lampen met een originele vorm voor een modern tintje aan de verlichting in huis.

In-es artdesign  geboren uit het idee dat verlichting een kunst is! En het is om deze reden dat het doel van dit bedrijf, opgericht in 2003 door de Italiaanse kunstenaar en ontwerper Oçilunam, is om design en kunst te verenigen .

Dit bedrijf, dat internationale erkenning heeft gekregen, creëert zijn lampen met behulp van ambachtelijke technieken die aandacht voor detail en hoge kwaliteitscontrole garanderen .
Een mix van creativiteit en eenvoudige lijnen die te maken lamp collectieswaar licht en schaduw perfect in balans zijn met pure kleuren en materiële contrasten.

Zijn collecties hebben het gebruikte materiaal gemeen, de "nebulite" een glasvezel die alleen of in combinatie met andere materialen voor prachtige lichteffecten zorgt.
De drie collecties die wij aanbieden zijn:
- " Moon", waar de nebulite is de protagonist materiaal dankzij zijn vermogen om het onregelmatige oppervlak van het hemellichaam te reproduceren;
- " Matte tafel" waar glasvezel wordt gebruikt in combinatie met een speciale hars die interactie met de lamp mogelijk maakt door op het oppervlak te schrijven als een schoolbord!
- " Trame" waar de wol dankzij de vlechten een ontspannende en warme sfeer creëert in alle omgevingen.

Hanglampen met verschillende kleuren, afzonderlijk of in combinatie met de meeste elementen in lijn of cascade. Floor lamp met verschillende vormen, kleine bureaulampen en wand applique met een eenvoudig, modern en origineel ontwerp om een creatief tintje te geven aan uw huis!

Email Newsletter
Nieuwsbrief