Made in Italy

Interne of externe designfauteuil in wit polyethyleen - Petra van Myyour

  • Made in Italy
  • Code: 20011PETR
€ 885,68
Maatregelen L 74 x H max 81
Levertijden 3/4 werkweken

Moderne design fauteuil voor binnen of buiten, in polyethyleen gemaakt in Italië.

Ontwerp: Moredesign
Excentriek, uitgerekt als een boog en omhuld als een zachte knuffel, leidt juffrouw Petra een eigen leven in de ruimte. Elegante en dynamische fauteuil gemaakt van overlappende holtes alsof hij in de lucht hangt, hij lijkt specifiek ontworpen om een exclusief vleugje charme toe te voegen aan het simpele zitten. Verfijnd, ongebruikelijk en uiterst comfortabel, het is de ideale keuze voor wacht- en ontspanningsruimtes en voor het met flair aanpassen van elk interieur en exterieur.
De structuur, hoewel dun en etherisch van uiterlijk, heeft diktes van 5 tot 6 millimeter en in het gedeelte onder de grote zitting, verwarde ribben die zijn ontworpen om de eigenschappen van elasticiteit en weerstand te versterken.
Afwerking: POLEASY®
Het zijn niet alleen design en technologieën die het verschil maken in Myyour-producten: zelfs met betrekking tot materialen kan het in Padua gevestigde bedrijf nu het maximale uitdrukken dankzij een nieuw speciaal polyethyleen genaamd Poleasy®, ontwikkeld door jaren van onderzoek met de doel om die microporiën aan het oppervlak te elimineren die verantwoordelijk zijn voor de vorming van lelijke patina's en, na verloop van tijd, ook voor mogelijke scheuren.
Poleasy®, een exclusief wereldwijd patent, lost het probleem definitief op en garandeert Myyour creaties compactere oppervlakken en werkelijk unieke prestaties op het gebied van duurzaamheid, wasbaarheid en kleurschittering.
Poleasy® met uitstekende mechanische eigenschappen, UV-gestabiliseerd voor buitentoepassingen. 99% vrij van porositeit van het oppervlak.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro