Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Dubbele matras doorligwonden en mijt verwijderbare Bio 3

Code: trifo13-
€ 572,00 € 745,30 -23%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Materiaal
40% katoen
Levertijden
3/5 werkdagen na bestelling heeft geplaatst
De matras op maat
20% stijging
PROGETTO NOTTE
Bio3 De plaat is ontworpen volgens de kenmerken van de "natuurlijke" mens, met het oog op de anatomisch correcte ondersteuning te bieden.
De lagen, de vormstukken, 7 gedifferentieerde gebieden zijn ontworpen om de natuurlijke rustpositie te verzekeren, zodat de wervelkolom altijd onderhouden zijn ideale conformatie.
Het lichaam ligt in feite op de eerste plaat met Viscopur geheugen speciaal bewerkt, dan uit zacht polyurethaanschuim met ergonomische vormgeving en tenslotte op de draagplaat high-density polyurethaanschuim op de juiste ondersteuning te verlenen.
Dankzij de kenmerken bevordert de optimale verdeling van het lichaamsgewicht op de matras, terwijl het minimaliseren van drukpunten en het bevorderen van de bloedcirculatie.
Het is niet vervormbaar, die kan terugkeren naar zijn oorspronkelijke vorm geleidelijk en constant, zodat een optimale ondersteuning in elke positie.
Ook voering, uitneembare en wasbare, maakt dit product volledig hygiënisch, geschikt voor iedereen, vooral voor mensen die vaak moeten saneren om redenen van allergieën.
Gewicht ondersteunde 60 / 110kg per persoon
Alle liners zijn gemaakt met stretchstof die perfect hecht, zijn ideaal voor degenen die wensen om de kwaliteit en de kenmerken van uw matras te verbeteren.
Dankzij de rechthoekige quilting of gedifferentieerde golven, voeringen hebben een zachte en donzige consistentie, met de mogelijkheid om dampvorm licht en gemakkelijk te hervatten na compressie.
In feite kunnen ze wassen en drogen, zonder speciale behandeling als gevolg van hun natuurlijke elasticiteit.
Het resultaat is een product dat perfect hygiënisch, anti-mijt en duurzaam om zo onveranderd de kenmerken na verloop van tijd te handhaven.
Om een hoog niveau van ademend vermogen te bereiken, worden liners uitgerust met een 3D-band die zorgt voor een betere luchtcirculatie om een perfecte microklimaat in de matras te waarborgen.

bestek
Lastra 3 lagen: 1e laag groene dichtheidsschuim 30 h 8 cm
2 layer witte schuimdichtheid 25 uur 7 cm
3 oranje Viscopur laag h5 cm
plaathoogte 20 cm (bekleding inbegrepen)
Hoogteplaat gecoate 22 cm
7 onderscheiden zones
Expanded water
CFC
Ademend, stress-bestendig, anti-mijt, ergonomische, tegen doorligwonden
Als je wakker wordt moe en niet rustte bijna altijd de schuld van de matras!
Goed slapen is geen luxe, maar een noodzaak voor ons welzijn. Het kiezen van de juiste matras kan echt een verschil maken.

WAAROM:
  • product van hoge kwaliteit
  • lage prijs van de fabriek rechtstreeks naar uw huis
  • natuurlijke katoenen voering verwijderbaar wasbaar
  • door middel van gaten voor luchtcirculatie
  • structuur met 7 verschillende steunzones
  • gratis levering
  • aan uw deur in 4 dagen

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten