Made in Italy

matras 7 zones Bio Natura, medisch hulpmiddel klasse 1

  • Made in Italy
  • Code: airnature17
€ 398,31 € 497,89 -20%
Vorige prijs: € 497,89
Materiaal 40% katoen
Levertijden 7/10 werkdagen na bestelling heeft geplaatst
De matras op maat 20% stijging
De Bio Natura-matras maakt gebruik van een van de meest innovatieve en technologische producten, niet alleen wat betreft het product, maar ook bij het opzetten van de afgewerkte matras. In feite bestaat het bovenste deel uit een laag luchtgevoelig Memory gevormd met masserende golven van verschillende breedtes om het effect van de 7 zones te geven en dankzij zijn specifieke structuur slaagt het erin om alle overtollige lichaamswarmte door de talrijke poriën te verdrijven waaruit het is samengesteld.
De beste transpiratie wordt ook gegarandeerd door het specifieke profiel en door de gaten die de Memory binden aan de "Natura" schuimlaag die het lichaamsgewicht correct en effectief ondersteunt, ook gevormd in het onderste deel om het gebruik van dit product op gemechaniseerde netten te vergemakkelijken .
Het luchtgevoelige Memory-gedeelte is niet gelijmd en volledig verwijderbaar en wasbaar , een handeling die niet kan worden uitgevoerd op conventionele en niet-geteste producten.
Daarom adviseren wij het gebruik van deze matras, gecertificeerd als klasse I medisch hulpmiddel , in combinatie met een speciaal ontworpen hoes met geïntegreerde topperbehuizing.
Gewicht ondersteund 60/120 kg per persoon
Voering met ademende 3D-band .
Alle hoezen zijn gemaakt van rekbare stof die, perfect hechtend, ideaal is voor iedereen die de kwaliteit en kwaliteit wil verbeteren
kenmerken van uw matras.
Dankzij de rechthoekige of verschillende golvende quilting hebben de hoezen een zachte en pluizige consistentie, met de mogelijkheid om na compressie gemakkelijk hun lichte en luchtige vorm aan te nemen.
Ze kunnen zelfs zonder speciale behandelingen worden gewassen en gedroogd dankzij hun natuurlijke elasticiteit.
Het resultaat is een perfect hygiënisch , anti-mijt en duurzaam product om zijn eigenschappen in de loop van de tijd onveranderd te houden.
Om een hoog ademend vermogen te bereiken, zijn de hoezen uitgerust met een 3D-band die een betere luchtcirculatie mogelijk maakt om een
perfect microklimaat in de matras.
Als je wakker wordt moe en niet rustte bijna altijd de schuld van de matras!
Goed slapen is geen luxe, maar een noodzaak voor ons welzijn. Het kiezen van de juiste matras kan echt een verschil maken.

WAAROM:
  • product van hoge kwaliteit
  • lage prijs van de fabriek rechtstreeks naar uw huis
  • natuurlijke katoenen voering verwijderbaar wasbaar
  • door middel van gaten voor luchtcirculatie
  • structuur met 7 verschillende steunzones
  • gratis levering
  • aan uw deur in 4 dagen
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief