Made in Italy

Matras verwijderbare mijt Bio 3-7 zones hardheid

  • Made in Italy
  • Code: trifo11-
€ 300,71 € 375,89 -20%
Vorige prijs: € 375,89
Materiaal 40% katoen
Levertijden 7/10 werkdagen na bestelling heeft geplaatst
De matras op maat 20% stijging
De Bio3-plaat is ontworpen op basis van de "natuurlijke" kenmerken van de mens, om een perfecte anatomische ondersteuning te bieden.
De lagen, de vormen, de 7 gedifferentieerde zones zijn ontworpen om de natuurlijke rustpositie te garanderen, waardoor de wervelkolom altijd zijn ideale vorm behoudt.
In feite rust het lichaam eerst op de plaat met speciaal bewerkt Viscopur-geheugen , vervolgens op zacht polyurethaanschuim met ergonomische vorm en ten slotte op de ondersteunende plaat van polyurethaanschuim met hoge dichtheid om de juiste ondersteuning te geven.
Dankzij zijn eigenschappen bevordert het de optimale verdeling van het lichaamsgewicht op de matras , waardoor drukpunten worden geminimaliseerd en de bloedcirculatie wordt bevorderd.
Het is ook niet-vervormbaar , dwz in staat om geleidelijk en constant terug te keren naar zijn oorspronkelijke vorm, waardoor een optimale ondersteuning in elke positie wordt gegarandeerd.
Bovendien maakt de hoes, afneembaar en machinewasbaar, dit product absoluut hygiënisch, geschikt voor iedereen, vooral voor degenen die vanwege allergieën vaak moeten worden ontsmet.
Gewicht ondersteund 60/110 kg per persoon
Alle hoezen zijn gemaakt van rekbare stof die perfect hecht en ideaal is voor iedereen die de kwaliteit en eigenschappen van zijn matras wil verbeteren.
Dankzij de rechthoekige of verschillende golvende quilting hebben de hoezen een zachte en pluizige consistentie, met de mogelijkheid om na compressie gemakkelijk hun lichte en luchtige vorm aan te nemen.
Ze kunnen zelfs zonder speciale behandelingen worden gewassen en gedroogd dankzij hun natuurlijke elasticiteit.
Het resultaat is een perfect hygiënisch, anti-mijt en duurzaam product om zijn eigenschappen in de loop van de tijd onveranderd te houden.
Om een hoog ademend vermogen te bereiken, zijn de hoezen uitgerust met een 3D-band die een betere luchtcirculatie mogelijk maakt om een perfect microklimaat in de matras te garanderen.

Technische kenmerken
3-laagse plaat: 1e laag Schuimgroen dichtheid 30 h 8 cm
2e laag Wit Schuim densiteit 25 h 7 cm
3e laag Viscopur oranje h 5 cm
Plaathoogte 20 cm (exclusief bekleding)
Plaathoogte met bekleding 22 cm
7 gedifferentieerde zones
Geëxpandeerd met water
CFK-vrij
Ademend, niet-vervormbaar, anti-mijt, ergonomisch, anti-decubitus
Als je wakker wordt moe en niet rustte bijna altijd de schuld van de matras!
Goed slapen is geen luxe, maar een noodzaak voor ons welzijn. Het kiezen van de juiste matras kan echt een verschil maken.

WAAROM:
  • product van hoge kwaliteit
  • lage prijs van de fabriek rechtstreeks naar uw huis
  • natuurlijke katoenen voering verwijderbaar wasbaar
  • door middel van gaten voor luchtcirculatie
  • structuur met 7 verschillende steunzones
  • gratis levering
  • aan uw deur in 4 dagen
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief