Made in Italy
Gratis uitgaven

Sun 60x37 moderne design wastafel van keramiek, gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: SUNAP6037
€ 562,35 € 624,84 -10%
Maatregelen 60x37cm
Levertijden 20/30 werkdagen
Modern design aanrecht wastafel Sun 60x37, made in Italy
Het keramiek in de Sun- collectie bereikt zeer dunne diktes om pure en elegante vormen te creëren. De sanitaire armaturen van de Sun-lijn bieden een innovatieve technische oplossing om de reiniging te optimaliseren en voor meer hygiëne en gebruiksgemak te zorgen.
Let op: Gratis afvoer keramische afvoer inbegrepen, kraan exclusief.
Als optie is het mogelijk om de ronde messing sifon te hebben.

Hoe de wastafels van deze collectie worden geproduceerd
Het productieproces van keramische wastafels verloopt in 5 fasen:
1) Gieten - het keramische mengsel wordt in de gipsvorm gegoten
2) Drogen en afwerken - het stuk is afgewerkt en geschuurd
3) Testen - de laatste onvolkomenheden worden geëlimineerd en functionele tests worden uitgevoerd
4) Beglazing - er wordt een homogene verflaag aangebracht die hygiëne en esthetische continuïteit garandeert
5) Koken - het product wordt gekookt op 1250 ° C

ITALIAANSE FABRIKANT
De producten in deze collectie zijn gemaakt door een belangrijk Italiaans merk in de wereld van badkamerinrichting. Het is een jong bedrijf met een belangrijke ervaring in de productie van meubelwastafels , dat zich in de loop der jaren ook heeft toegelegd op de productie van design sanitair en een toonaangevend bedrijf in Italië voor de productie van sanitair . voor gehandicapten . Het ontwerpen en produceren van keramisch sanitair is haar missie, die zij nastreeft door te innoveren, te experimenteren en nieuwe oplossingen en een originele benadering van de markt voor te stellen. Nieuwigheid is de waarde en het doel, niet alleen in het ontwerp van de producten, maar ook in de manier waarop de markt en zijn gewoonten worden geconfronteerd, vaak gedateerd en nog vaker als onvermijdelijk beschouwd. Het bedrijf wil de badkamer en zijn markt op een nieuwe, andere manier herinterpreteren, met design aanrechtwastafels , keramisch hangende wastafels , kuipen en sanitair . Een luxe die het zich juist kan permitteren omdat het een jong, flexibel en dynamisch bedrijf is. Er zijn grote ruimtes om te verkennen, zelfs voor de meest intieme en persoonlijke ruimte van allemaal, de badkamer.

Waar : het bedrijf produceert zijn assortiment keramische producten in de staboòo, emtp do Civita Castellana (VT). Keramiek is een oude roeping, ook vanwege de gemakkelijke beschikbaarheid van de klei die in de plaats aanwezig is en die Civita Castellana, een land beschreven door dichters en schilders aller tijden, tot een van de belangrijkste productiedistricten in Italië heeft gemaakt.


Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro