Made in Italy

Kist met structuur van massief populierenhout Made in Italy - Adroa

  • Made in Italy
  • Code: DIEVIS1
€ 368,95 € 461,19 -20%
Materiaal hout
Levertijden 35/40 werkdagen
Lengte (cm) 120
Diepte (cm) 44
Hoogte (cm) 51

Gemaakt in Italië houten woonkamerkist

Kast met structuur met delen in massief populierenhout/toulipier , zijkanten en bodems in populierenmultiplex en/of populieren/toulipier/tanganyika gefineerde houtdeeltjes, interne delen in massief sparrenhout , populierenmultiplex volledig gemaakt in Italië.
Dit product met eenvoudige en lineaire afwerkingen biedt alle capaciteit die u nodig heeft om elk object op te bergen en past zich zo aan ieders behoeften aan. Dankzij het ontwerp kan hij in elke kamer van het huis worden geplaatst, waardoor de kamer compleet en persoonlijk wordt.

Beschikbare afwerkingen:
  • grijs gelakt
  • poeder en versleten wit
Dimensies:
  • Lengte 120 cm
  • Diepte 44 cm
  • Hoogte 51 cm

SCHILDERIJ: Het schilderen gebeurt voornamelijk met producten op waterbasis. Verf op waterbasis en polyurethaan voor een grotere weerstand aan het oppervlak. Afwerking op waterbasis en schellak.

GEWOON ONDERHOUD EN REINIGING: Stof het meubilair af met een droge doek. Vermijd schurende en/of oplosmiddelhoudende producten. Plaats geen pannen of andere voorwerpen die warmte afgeven op meubelbladen. Als je het meubel nieuw leven wilt inblazen, kun je speciale meubelwas gebruiken die je met een wollen doek aanbrengt.

VOORZORGSMAATREGELEN: Aangezien hout een levend materiaal is en gevoelig is voor vocht, moet er bijzondere aandacht worden besteed aan het plaatsen van meubels in huizen met pleisterwerk dat minimaal 1 maand rust en droog is. Wij raden echter aan om gedurende enkele maanden een ruimte van minimaal 5 centimeter van de muur vrij te laten en de kamers regelmatig te luchten.

Let op: op aanvraag zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief