Made in Italy

Klassieke 8-lichts kroonluchter Italiaans handgemaakt glas en kristal - Maleisië

  • Made in Italy
  • Code: MALESIA
€ 799,79 € 999,74 -20%
Materiaal glas, kristal en metaal
Kleur chroom metaal
Levertijden 10-12 werkdagen
Socket en power type 8 x E14 220-230 V
Hoogte (cm) 75
diameter (cm) 90

Handgemaakte kroonluchter van glas en kristal, klassiek design gemaakt in Italië.

Deze hanglamp kan de omgeving karakteriseren en bestaat uit 8 gebogen armen waarop de schotels waarop de lichtbronnen rusten, rusten en een structuur met vierkante elementen in verschillende vormen.
Gemaakt van met de hand bewerkt glas en optisch kristal met hoogwaardige materialen en bijzondere aandacht voor detail , zal de kroonluchter de hoofdrolspeler worden van de omgeving waarin hij zal worden geplaatst, verfraaid door de ronde hanger in optisch kristal en door de details en lamphouders van verchroomd metaal .

Zo ontstond een luxe made in Italy- product, met een klassiek en uiterst verfijnd ontwerp , dat perfect op elke plek past en aan elke behoefte voldoet.
De aanvulling is ideaal voor het inrichten van verfijnde en smaakvolle ruimtes, vooral perfect voor kamers met bijzonder hoge plafonds zoals een hal, zitkamer, woonkamer, slaapkamer, maar ook voor hotellobby's, waarbij elke omgeving met smaak en karakter wordt verlicht. in een mix van stijl, klasse en innovatie.

Beschikbare afwerkingen:
  • duif grijs
  • transparant
NB: De lampen zijn niet inbegrepen. De aanvulling is ook verkrijgbaar in wit glas en/of goudkleurige metalen afwerkingen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief