Made in Italy

Klassieke kroonluchter 12 lichts in Italiaans handgemaakt glas en metaal - Memore

  • Made in Italy
  • Code: MEMORE
€ 1.035,44 € 1.294,30 -20%
Materiaal glas en metaal
Kleur gouden metaal
Levertijden 10-12 werkdagen
Socket en power type 12x E14 220-230 V
Hoogte (cm) 110
diameter (cm) 87

Klassieke 12-lichts kroonluchter in goudkleurig metaal en handgemaakt glas, luxe gemaakt in Italië.

De nobele en verleidelijke ziel van deze kroonluchter met 12 lampen laat geen ruimte voor besluiteloosheid: het scherpe en vastberaden karakter zal de hoofdrolspeler worden van de scène, voor een elegante woonkamer of een koninklijke slaapkamer .
Ideaal voor wie op zoek is naar scenografische verlichting met een stijl van weleer, het klassieke en luxueuze ontwerp bestaat uit boven elkaar geplaatste bollen voor het lichtlichaam, die een glimp opvangen van de gouden metalen kern, en uit 12 gebogen armen, volledig gemaakt van met de hand bewerkt glas en verkrijgbaar in verschillende elegante tinten, om volledig op elke plaats te passen en aan verschillende behoeften te voldoen.

De aanvulling is daarom ideaal voor het inrichten van verfijnde en smaakvolle ruimtes zoals een woonkamer of slaapkamer, met name perfect voor kamers met bijzonder hoge plafonds, die elke omgeving met smaak en karakter verlicht, in een mix van stijl, klasse en innovatie.
Een stijl die nooit ondergaat; elegant, majestueus, waardevol, met materialen van de hoogste kwaliteit, om een verfijnde en verfijnde sfeer te creëren.

Beschikbare afwerkingen:
  • Amber
  • transparant
NB: De lampen zijn niet inbegrepen. De aanvulling is ook verkrijgbaar in wit, groenblauw, gerookt glas en/of verchroomde metalen afwerkingen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief