Made in Italy

Landelijke kroonluchter met 5 lampen van handgedecoreerd ambachtelijk keramiek - Rome

  • Made in Italy
  • Code: C403-544.DEC.FFB
€ 898,57
Materiaal keramiek en ijzer
Levertijden 20 werkdagen
Socket en power type 5 x maximaal 42 W - E14
Hoogte (cm) 34
diameter (cm) 64

Handgemaakte metalen en met de hand beschilderde keramische kroonluchter gemaakt in Italië door Ferroluce.

Deze 5-lichts kroonluchter is volledig handgemaakt in metaal en keramiek met handgeschilderde decoratie, om de vaardigheid en handmatige vaardigheden van de ambachtslieden te benadrukken.
Het ontwerp wordt gekenmerkt door de landelijke stijl en romantische details die typisch zijn voor het Italiaanse platteland en die de verschillende kamers met frisheid inrichten.

Het is dan ook een uniek en origineel stuk dat het vakmanschap van de Italiaanse traditie combineert met de kwaliteit van de materialen.
De aandacht voor de kleinste details en de zoektocht naar steeds nieuwe technieken maken de lamp onnavolgbaar en waardevol.

De exclusief Italiaanse productie is een bron van trots en waarde, in staat om het complement een unieke persoonlijkheid te geven om te voldoen aan de verzoeken van de meest veeleisende klanten.

Let op: de lamp wordt niet meegeleverd. De decoraties kunnen worden aangepast, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door het daarvoor bestemde formulier in te vullen. Omdat dit handgemaakte artikelen zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van de kleuren op de foto's.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro