Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

LED keramische hanglamp - L6 Glitter Aldo Bernardi

Code: L6MINI
€ 218,00

madein_italy

- +
Materiaal
keramisch
Levertijden
14 werkdagen
Gewicht Product
1600 gr
Socket en power type
E27 Vermogen 5 W
Beschermingsindex (IP)
20
Mate van bescherming
ik
Stroomvoorziening en LED-module
350mA, CRI (chromaticiteitsindex):> 90, duur 40000 H
LED-kleur
2700 ° K warm wit
Lamp meet
Diameter 140 x H 170 mm
Afmetingen van de rozet
Diameter 115 x H 80 mm
Kabellengte
3 meter
Aldo Bernardi

Keramische design LED-lamp, L6 Lustrini-collectie van Aldo Bernardi, gemaakt in Italië.

Een juiste keuze van lichtpunten is essentieel om het beste uit de omgeving te halen. Geprefereerde ontwerpelementen gemaakt in Italië hebben de voorkeur en garanderen hoge kwaliteit en waarde. De "Lustrini" -collectie biedt lampen uit de beroemde Lustri-lijn van Aldo Bernardi, in een verkleinde versie. Lijnen, vormen en afwerkingen zijn allemaal gebaseerd op een moderne en strakke stijl, perfect voor het decoreren van elk type omgeving.

Een interessante inrichtingsoplossing is om Lustri en Lustrini te combineren en verschillende vormen, maten en afwerkingen te combineren. Innovatief en scherp design karakteriseren deze lamp, volledig gemaakt in Italië. De lampbehuizing is uitgerust met een lensdiffusor die de lichtstraal verbreedt, voor maximale efficiëntie. Het heeft een 3 meter lange kabel en een niet-dimbare LED-lichtbron.

Verschillende kleurvarianten zijn beschikbaar, in glanzende of matte afwerking , waaronder klassieke glazuren of "glans" -afwerkingen, of afwerkingen die zijn gemaakt met behulp van een oude keramische techniek waarbij met de hand wordt gelegd en vervolgens een laag van de volgende kostbare metalen wordt gebakken: 24 karaats goud , 22-karaats platina en 90% kopertitel.

Beschikbare kleuren :
  • glanzend wit;
  • mat wit;
  • glanzend zwart;
  • mat zwart;
  • metaal koper;
  • platina;
  • goud;
  • koper.
Het speelt met materialen en vormen en creëert gepersonaliseerde en unieke composities: een cirkelvormige of lineaire meervoudige rozet en gedecentraliseerde elementen in verouderde messing zijn beschikbaar.
Neem contact met ons op via het formulier "Informatie aanvragen" .

Dit product is perfect geplaatst, zelfs in contractomgevingen, zoals hotels, bars en restaurants, waarin fascinerende composities kunnen worden gemaakt met "basis" -elementen en "mini" -elementen in verschillende afwerkingen en vormen.

NB: de bollen zijn niet inbegrepen.

De laatst bekeken producten

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies