Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Aldo Bernardi

Verlichting en unieke lampen: dertig jaar passie en onderzoek hebben geleid Aldo Bernardi om zijn eigen unieke stijl en "geruststellend", vrij van mode en conformisme die goed wordt erkend binnen de verlichting markt, schijnwerpers en lantaarns tuin, het binnen en buiten verlichting en accessoires, een combinatie van traditie en innovatie.

Het bedrijf kenmerkt zich door een productie waarin de ambachtelijke aard van het product, alle afgewerkt en ingericht met de hand, weerspiegelt de typische productieve activiteit van de Asolo heuvels gebied.

De voorstellen van Aldo Bernardi zijn verzameld in twee verschillende collecties: "The Brass" en "The Distinguished".

De lijn van "The Brass" omvat verlichtingsarmaturen, opknoping lampen, wandlampen, tafellampen of staande lampen en een tuin met een rustieke smaak en klassiek. Artikelen handgemaakt met behulp van materialen zoals messing en koper, elementen van de bijzondere en unieke meubels.

De collectie "The Illustrious" stelt lampen modern design en innovatieve, het spelen met vormen en materialen: Aldo Bernardi terug naar wat was zijn uitgangspunt, keramiek. Aldo Bernardi had plezier proberen en testen van nieuwe glazuren, nieuwe afwerkingen, nieuwe keramische materialen. Het resultaat zijn essentiële vormen die uitblinken door de eigenaardigheid van de decoraties, het resultaat van handwerk waar de ervaring is een belangrijke toegevoegde waarde.