Aldo Bernardi - The Made in Italy van Verlichting en Lampen

Made in Italy lampen gemaakt van messing en keramiek voor een vintage touch aan de verlichting van je huis. Aldo Bernardi vervaardigt hanglampen of wandlampen voor binnen en buiten en staat garant voor een design en kwaliteitsproduct.
98 Producten
Aldo Bernardi
€ 1.371,66
Aldo Bernardi
€ 1.391,50
Aldo Bernardi
€ 1.093,96
Pagina 1 van 5

De verlichting van het huis is gemaakt in Italië door bekwame vakmensen in vintage en retro stijl.

Aldo Bernardi, een Italiaans bedrijf dat dertig wordt, is geboren in een uitzonderlijk panorama, omringd door prachtige landschappen en kleuren. Dit kon al hun creaties alleen maar een energie en een prachtig ontwerp geven waardoor hij lange en minder lange reizen kon maken, in Italië en in het buitenland.
Keramiek en messing waren de eerste liefde. Ze zijn bestudeerd, geobserveerd, gespeeld en gevormd. Geef ze letterlijk licht, leven.

Binnenverlichting  en buitenverlichting, complexe systemen: dit bedrijf slaagt erin om in alle ruimtes aanwezig te zijn en voor elk geval een oplossing te ontwerpen om tegelijkertijd te verlichten en in te richten. Stijl, traditie , aandacht voor detail zijn de drie ingrediënten die elke dag bewust worden gemengd om tot lichtgevende creaties te komen.
In onze online catalogus vindt u tuinlampen, wandlampen, plafondlampen en vloerlampen in zowel moderne stijl als klassiek design om aan alle behoeften te voldoen. Het bedrijf wordt ook gekenmerkt door een productie waarin het handgemaakte karakter van het product, volledig met de hand afgewerkt en gedecoreerd, een typische productieactiviteit in het gebied van de Asolo-heuvels weerspiegelt.

De creaties van Aldo Bernardi zijn onderverdeeld in twee collecties: “ Gli Ottoni ”, (gemaakt van messing) en “ Gli Illustri ” (de illustere).

De collectie Gli Ottoni ” omvat plafondlampen, wandkandelaars, tafellampen, vloerlampen en buitenlampen, allemaal gekenmerkt door een klassieke en rustieke sfeer. De lampen uit deze collectie zijn handgemaakt van messing en koper, waardoor unieke stukken tot leven komen.

De collectie " Gli illustri " biedt moderne en eigentijdse designlampen, spelend met verschillende vormen en materialen: Aldo Bernardi gaat terug naar zijn uitgangspunt, keramiek. Hij testte nieuwe email, nieuwe afwerkingen, nieuwe keramische materialen. De uitkomst? Essentiële vormen die opvallen door hun bijzondere handgemaakte versieringen en handenarbeid, waarbij ervaring vereist is.

Email Newsletter
Nieuwsbrief