Lederen Accessoires Vintage Stijl Made in Italy - Limac Design

Kantoor- en woonaccessoires gemaakt van geregenereerd leer met aandacht voor elk detail. Een vintage touch voor paraplustandaards, linnenrekken en bureauaccessoires made in Italy.
37 Producten
Pagina 1 van 2

Accessoires van geregenereerd leer gemaakt in Italië om een ​​vintage tintje te geven aan kantoor en thuis.

LIMAC DESIGN®  creëert een lijn van inrichtingsaccessoires voor de badkamer, woonkamer en kantoor, allemaal gemaakt met passie en originaliteit.
Deze nieuwe collectie bevestigt duidelijk de hoge kwaliteit en onmiskenbare elegantie van Made in Italy.

De producten die ze aanbieden zijn gemaakt van materialen van topkwaliteit, waaronder leer en gelakt staal, verkrijgbaar in verschillende modekleuren.
Onder de voorstellen op onze site vindt u functionele ovale, cilindrische of vierkante lederen wasmandenvoor de badkamer om uw badkamer een elegante en verfijnde toets te geven, waarbij elk detail tot in de puntjes is verzorgd.
Voor de andere kamers in huis vindt u in plaats daarvan design paraplubakken gemaakt van geregenereerd leer en ook geschikt voor uw kantoorlobby en lederen vloer tijdschriftenrek om uw kranten altijd op orde te houden, zowel in uw woonkamer als op uw kantoor wachtend Kamer .

LIMAC DESIGN®- artikelen passen zich aan elke kamer van uw huis aan, kies het product dat het beste aan uw behoeften voldoet en laat u overtuigen door het kostbare en made in Italy.

Email Newsletter
Nieuwsbrief