Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Mabele

Mabele is een verhaal gemaakt van metaal, mensen en passie. Het komt uit de historische MA-BO Turijn timmerman geboren in de jaren 70 door Lorenzo Bosca. In eerste instantie bestaat uit twee mensen, het bedrijf, dat gespecialiseerd is, groeide, komt te begrijpen, vandaag, dertig middelen. De beslissende groei deed zich voor in de jaren 90, toen hij nam het bedrijf in de tweede generatie.

De huidige eigenaar Paolo Bosca, met dezelfde energie van zijn vader, besloot hij zijn ervaring als ondernemer, de know-how en technologie, wijden zoals het gebruik van machines voor lasersnijden, voor een nieuwe inzet. In 2009 is hij geboren "Mabele" markeert een nieuwe divisie, een combinatie van materie en idee, innovatie en vakmanschap, voldoet aan de behoeften van de klanten die willen architecturen en objecten van het interieur en aangepaste metalen hebben.

Een intern team van professionals werkt nauw samen met jonge architecten en ontwerpers om innovatieve ideeën te ontwikkelen. De teamwork en professionaliteit van "metal ambachtslieden" stelt u in staat om het idee te vertalen in de materie, te experimenteren met nieuwe vormen en op zoek naar de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit.

De esthetische kracht is de aanpassing van producten met lasersnijden en handgemaakte behandelingen, waarbij het metaal is uitgevoerd als een weefsel te vormen en buigen. De inrichting bestaat uit: originele en innovatieve bibliotheken , zo werkt om te worden opgehangen aan de muur, tafels, bureaus, tijdschrift racks en tafels. Een ideale lijn voor meubels van huizen, winkels, woningen, hotels, restaurants, lounges, professionele bedrijven.

Productie 100% "Made in Turijn", Italië. De totale controle van de productieprocessen binnen het bedrijf met leidinggevende en design software, de versterking van het lasersnijden, het bewerken van een breed scala van metalen en certificeringen: UNI EN ISO 9001 (een goed beheer van productieprocessen), UNI EN ISO 3834 (een goed beheer van het productieproces door middel van lassen), UNI EN 1090 (CE-markering producten), geeft het product een zeer hoge kwaliteit van 100% "Made in Italy".

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies