Made in Italy

Santoku vleesmes met blok, Berti exclusief voor Viadurini-Varedo

  • Made in Italy
  • Code: VAREDO
€ 453,25
Materiaal roestvrij staal
Maatregelen 33 cm
Levertijden 5/8 werkdagen

Santoku mes met blok, made in Italy waardevol item.

Elke stam is uitgerust met 4 krachtige neodymiummagneten waarmee u ze kunt verbinden, simpelweg door ze dichterbij te brengen, met behulp van de magnetische kracht . Ze kunnen worden samengesteld en weer in elkaar worden gezet wanneer u maar wilt, door af en toe de messen te kopen die u nodig heeft en de collectie bij te werken als uw behoeften veranderen.
Santoku - Vleesmes: dit is de Japanse versie van het vleesmes, aangezien dit laatste met meerdere toepassingen normaal gesproken bedoeld is voor het snijden van vlees.

De bladen worden verkregen door lasersnijden uit platen van speciaal snijstaal wat een zeer hoge kwaliteit van het blad mogelijk maakt (fijne en geordende korrelgrootte zonder smeden). Gemaakt met een volledige tang, dwz het lemmet is uit één stuk dat het hele handvat kruist, ze hebben de oppervlakteafwerking van het satijnen lemmet. Volledig met de hand vervaardigd in kleine hoeveelheden en zonder taakverdeling, degenen die ze initiëren, maken ze af: op elk blad vindt u de initialen van de ambachtsman die ze heeft gemaakt. De warmtebehandeling omvat ook onderkoeling tot -80 ° C om maximale snijcapaciteit en duur te garanderen.

Uitvoeringen met plexiglas handgrepen zijn geschikt naar de vaatwasser omdat al onze plexiglas grepen een speciaal stabilisatieproces ondergaan waardoor ze geschikt zijn voor de vaatwasser. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig snijstaal en kunnen alleen in de versie met plexiglas handvat in de vaatwasser, maar het is goed om geïnformeerd te worden over de mogelijke gevolgen:
1. De vaatwasser zorgt ervoor dat alle voorwerpen die erin worden gewassen, snel verouderen.
2. Hoe meer kwaliteitsstaal is, hoe minder roestvast ze zijn.
3. de messen kunnen gekleurd zijn met kleine roodachtige vlekken of grote blauwachtige halo's:
naar. indien laten uitlekken of drogen in de vaatwasser
b. als het na gebruik lange tijd vuil is
c. als het waswater rijk is aan ijzer
4. Goed handen wassen en zorgvuldig drogen na het wassen zijn het geheim om uw messen op hun best te houden.
5. Handen wassen en onmiddellijk drogen zijn VERPLICHT voor messen met handgrepen van hoorn, hout of andere natuurlijke materialen.
6. Niet wassen met agressieve wasmiddelen of water bij temperaturen boven 60 ° C.

Afmetingen :



Email Newsletter
Nieuwsbrief