Made in Italy

Tafellamp in ijzer en glas met roos van keramiek decoratie - Siena

  • Made in Italy
  • Code: C118902
€ 334,24
Materiaal keramiek, glas en ijzer
Levertijden 20 werkdagen
Socket en power type 1 x max. 42 W - E14
Lengte (cm) 21
Hoogte (cm) 29
diameter (cm) 11

Tafellamp in ijzer, glas en keramiek rozendecoratie gemaakt in Italië door Ferroluce.

Deze tafellamp is volledig gemaakt met een metalen structuur die doet denken aan lommerrijke takken en schaduwrijke gezandstraalde glazen lampenkappen met handgemaakte decoraties in de vorm van keramische rozen, om de vaardigheid en handmatige vaardigheden van de ambachtslieden te benadrukken.
Het ontwerp wordt gekenmerkt door lichtheid en delicatesse die wordt overgebracht door een compositie die is ontworpen om omgevingen te verlichten met een verwijzing naar de weelderige kracht van de natuur.

Het is dan ook een uniek en origineel stuk dat het vakmanschap van de Italiaanse traditie combineert met de kwaliteit van de materialen.
De aandacht voor de kleinste details en de zoektocht naar steeds nieuwe technieken maken de lamp onnavolgbaar en waardevol.

De exclusief Italiaanse productie is een bron van trots en waarde, in staat om het complement een unieke persoonlijkheid te geven om te voldoen aan de verzoeken van de meest veeleisende klanten.

Let op: de lamp wordt niet meegeleverd. Omdat dit handgemaakte artikelen zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van de kleuren op de foto's.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro