Toscot - Handgemaakte Terracotta Lampen voor Huisverlichting

Terracotta lampen gemaakt door bekwame Italiaanse ambachtslieden om elke kamer in huis te verlichten. Handgemaakte lampen met aandacht voor elk detail voor een uniek designproduct.
128 Producten
Pagina 1 van 6

Handgemaakte terracotta lampen gemaakt in Italië voor verlichting in huis.

Toscot is een Toscaans bedrijf dat modellen van lampen voor verlichting in terracotta aanbiedt die de Toscaanse traditie van handgegoten combineren met vormen en decoraties variërend van klassiek tot eigentijdsWandlampen geschikt voor zowel binnen als buiten uw huis, handgemaakte ovale plafondlampen, inbouwspots, tuinlampen ook in de vorm van een lantaarn en vloerlampen. Kostbare producten met een retro en vintage of modern design.

Unieke handgemaakte stukken in Toscane, handgemaakte terracotta lampen 
gemaakt met behulp van hoogwaardige materialen en met bijzondere aandacht voor de veelzijdigheid van gebruik en coördinatie. Perfect om te decoreren.

De zorg voor de decoraties en afwerkingen geven de producten een bijzondere waarde en het creatieve onderzoek, dat de basis vormt voor hun realisatie, transformeert objecten in eigentijdse inrichtingsoplossingen. Ontdek de Toscot handgemaakte terracotta lampen collectie.

Email Newsletter
Nieuwsbrief