Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Wall light vintage crescentische keramische Helen Ferroluce

Code: HELEN
€ 160,00 € 198,00 -19%

madein_italy

Geeft de Opties Beschikbaar:

- +
Maatregelen
h. 7 cm x 35 cm x L. sp.13 cm; Gewicht 1,40 Kg
Levertijden
20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Ferroluce
Vintage maansikkel vormige keramische wand applique Helen van Ferroluce.
Helen is een fantastische wandlamp, handgemaakt in keramiek door bekwame ambachtslieden in Italië.
Het is een minimale en functionele applique, gekenmerkt door een halvemaanvormige vorm, opgebouwd uit elegant kronkelige lijnen.
De eigenaardigheid van deze lamp ligt in de verwerking van de externe afwerking, zodanig gedecoreerd alsof de tijd zijn pad had gemarkeerd. De reproductie van erosie van de tijd in combinatie met glanzende oppervlakken geeft die extra waarde aan dit appliqué, waardoor het perfect is voor het belichten van schilderijen en spiegels.
Ideaal voor omgevingen met een stedelijke stijl en een vintage smaak.
Helen bestaat uit een essentieel en elegant ontwerp, dat het essentiële gebruik en geruststellingen behoudt met een delicate balans tussen vormen en tonen.
Kleine details voor een geweldig effect met een antieke smaak!
Lamp verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Controleer de kleurenkaart en voer de gewenste afwerkingscode in het juiste vakje in!

Opmerking: Exclusief gloeilamp
Bruikbare lamp: 1x max. 150 W R7s 78 mm

BELANGRIJK: Aangezien de afwerking van het product volledig handgemaakt is, kan het product lichte variaties in de toon ondergaan in vergelijking met het beeld, een functie die de uniekheid van elk afzonderlijk product onderstreept.

De lamp kan worden aangevuld met de speciale gloeilampen van de Ferroluce Retrò-lijn. Beschikbare modellen: Grace, Serenity, Natalia en Lily.

Wij informeren onze klanten dat het bedrijfsterugkeerbeleid niet kan worden toegepast op de volgende producten, omdat het ambachtelijke en unieke handgemaakte producten zijn, gemaakt op verzoek van de klant. Dit houdt in dat ze na aankoop niet kunnen worden geretourneerd.

De laatst bekeken producten