Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Wandlamp industriële vintage-stijl keramische en ferro Julia

Code: JULIA
€ 270,00 € 335,00 -19%
inclusief BTW

madein_italy

Geeft de Opties Beschikbaar:

- +
Maatregelen
h. L. 20 cm x 23 cm x Sp.30 cm; Gewicht 2,12 Kg
Levertijden
20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Ferroluce
Vintage-industriële stijl wandlamp in keramiek en ijzer Julia
Julia is een fantastische wandlamp met een kubusvorm en een vintage-industriële stijl, handgemaakt door bekwame ambachtslieden in Italië.
Deze prachtige wandlamp is gemaakt van een ijzeren structuur in roestafwerking met diffuser van gepolijst keramiek, verkrijgbaar in verschillende kleuren.
De metalen structuur, dankzij de roestafwerking, geeft Julia een verouderd en verouderd effect. Het ijzer, door middel van een speciaal ambachtelijk proces, wordt op een manier behandeld die van nature oxideert. Aan het einde van het hele proces verschijnt het ijzer in een glanzende en gladde afwerking.
Een andere bijzonderheid van deze lamp is het vakmanschap van de keramische diffuser. Het keramiek is namelijk zo ingericht alsof de tijd zijn pad had gemarkeerd. De reproductie van erosie van de tijd in combinatie met glanzende oppervlakken geven die extra waarde aan deze applique. Dit effect gedragen door de tijd, geeft Julia een verfijnde vintage-industriële stijl.
Heldere kleuren, glanzende oppervlakken en verfijnde tekenen van de tijd voor een actueel profiel in de gedaante van een verleden stijl. De schroeven, in corten-afwerking, zijn het detail dat deze wandlamp compleet maakt, waardoor het vol is van die industriële smaak.
Ideaal voor het inrichten van een cottage in Engelse stijl. Deze applique is gemaakt voor omgevingen met een omhullende atmosfeer en kan dankzij een uniek en origineel ontwerp aan de meest veeleisende eisen voldoen. Een ontwerp dat tegengesteld is aan luxe, maar dat er harmonieus mee samengaat. Ontwerp dat het essentiële gebruik behoudt en geruststelt met een delicate balans tussen vormen en tonen.
Julia geeft leven aan een puur licht zonder afscherming. Juist deze eenvoudige en delicate vormen trekken de aandacht en dat maakt Julia in staat zich aan te passen aan elk decor, van de eenvoudigste en de kleinste tot de meest klassieke, en creëert een subtiel contrast.
Breng ook thuis een vleugje design!
Kleine details voor een geweldig effect met een antieke smaak!
Lamp verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Controleer de kleurenkaart en voer de gewenste afwerkingscode in het juiste vakje in!

Opmerking: Exclusief gloeilamp
Bruikbare lamp: 1x max. 53 W, E27 fitting

BELANGRIJK: Aangezien de afwerking van het product volledig handgemaakt is, kan het product lichte variaties in de toon ondergaan in vergelijking met het beeld, een functie die de uniekheid van elk afzonderlijk product onderstreept.

De lamp kan worden aangevuld met de speciale gloeilampen van de Ferroluce Retrò-lijn. Beschikbare modellen: Grace, Serenity, Natalia en Lily.

Wij informeren onze klanten dat het bedrijfsterugkeerbeleid niet kan worden toegepast op de volgende producten, omdat het ambachtelijke en unieke handgemaakte producten zijn, gemaakt op verzoek van de klant. Dit houdt in dat ze na aankoop niet kunnen worden geretourneerd.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten