Made in Italy

Plafond vierkante plafondlamp spotlight zwenkbare vintage Kaylee

  • Made in Italy
  • Code: KAYLEE
€ 326,30
Geeft de Opties Beschikbaar:
Maatregelen h. L. 30 cm x 23 cm x sp.16 cm; Gewicht 2,12 Kg
Levertijden 20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Kaylee vintage verstelbare vierkante spot plafondlamp
Kaylee is een fantastische plafondlamp, met een kubusvorm en vintage-industriële stijl, handgemaakt door bekwame ambachtslieden in Italië.
Deze prachtige plafondlamp bestaat uit een ijzeren structuur in een roest finish met een diffuser van glanzend keramiek, verkrijgbaar in verschillende kleuren.
De metalen structuur, dankzij de roestafwerking, geeft Kaylee een verouderd en verouderd effect. Het ijzer wordt door een speciaal ambachtelijk proces zo behandeld dat het op natuurlijke wijze oxideert. Aan het einde van het hele proces heeft het strijkijzer een glanzende en gladde afwerking.
Een andere bijzonderheid van deze lamp ligt in het vakmanschap van de keramische diffuser. Het keramiek is in feite zo gedecoreerd alsof de tijd zijn pad had gemarkeerd. De reproductie van de erosie van de tijd in combinatie met de glanzende oppervlakken geven die extra waarde aan deze plafondlamp. Dit doorleefde effect geeft Kaylee een verfijnde vintage-industriële stijl.
Heldere kleuren, glanzende oppervlakken en verfijnde tekenen van veroudering voor een actueel profiel onder het mom van een vroegere stijl. De schroeven, in corten afwerking, zijn het detail dat deze plafondlamp afmaakt en het die industriële smaak volledig geeft.
Ideaal voor het decoreren van een cottage in Engelse stijl. Deze plafondlamp, gemaakt voor omgevingen met een omhullende sfeer, is in staat om aan de meest veeleisende verzoeken te voldoen dankzij een uniek en origineel ontwerp. Een design dat tegenover luxe staat, maar er harmonieus mee samengaat. Ontwerp dat de essentie van gebruik behoudt en geruststelt met een delicate balans tussen vormen en tonen.
Kaylee creëert puur, onafgeschermd licht. Het zijn deze eenvoudige en delicate vormen die de aandacht trekken en die Kaylee in staat stellen zich aan te passen aan elk decor, van het eenvoudigste en meest minimalistische tot het meest klassieke, waardoor een delicaat contrast ontstaat.
Breng ook een vleugje design in huis!
Kleine details voor een groots effect met een antieke smaak!
Lamp verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Check de kleurenkaart en vul de code van de gewenste afwerking in het daarvoor bestemde vakje in!

Let op: Lamp uitgesloten
Bruikbare lamp: 1x max 53 W, E27 fitting

BELANGRIJK: Aangezien de afwerking van het artikel volledig met de hand wordt gedaan, kan het product kleine variaties in toon ondergaan ten opzichte van de afbeelding, een kenmerk dat het unieke karakter van elk afzonderlijk product onderstreept.

NB: aangezien dit handgemaakte artikelen zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van die op de foto's.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW