Made in Italy

Applique twee schijnwerpers Amelia Ferroluce ambachten

  • Made in Italy
  • Code: AMELIA
€ 404,66
Geeft de Opties Beschikbaar:
Maatregelen L. 41 cm x 18 cm dikte; Gewicht 1,33 Kg
Levertijden 20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Wandlamp met twee verstelbare Ferroluce spots
Amelia is een fantastische wandlamp, bestaande uit twee spots in lijn, met een industriële - vintage stijl, handgemaakt door bekwame ambachtslieden in Italië.
Deze prachtige lamp is gemaakt van verouderd ijzer en glanzend keramiek, verkrijgbaar in verschillende kleuren.
De eigenaardigheid van deze lamp ligt in het vakmanschap van het keramiek. Het keramiek is in feite zo gedecoreerd alsof de tijd zijn pad had gemarkeerd. De reproductie van de erosie van de tijd gecombineerd met de glanzende oppervlakken geven die extra waarde aan deze wandlamp. Dit doorleefde effect geeft Amelia een verfijnde vintage-industriële stijl.
De metalen delen zijn gemaakt van verouderd ijzer. Om dit vintage-effect van ijzer na te bootsen, wordt het behandeld volgens bepaalde procedures, om op natuurlijke wijze te roesten of te oxideren, om dit door de tijd gekenmerkte antieke effect te recreëren.
Een andere bijzonderheid van Amelia zit in het vermogen om de lichtbundels van de twee spots aan te passen waar dat het meest gewenst is. De spots hebben namelijk hun eigen mobiliteit waardoor je het licht kunt richten.
Richtbaar licht, keramiek met vintage afwerking in perfecte harmonie met geoxideerd metaal: een unieke applique in zijn stijl, met een antieke smaak, perfect voor de meest verfijnde omgevingen.
Heldere kleuren, glanzende oppervlakken en verfijnde tekenen van veroudering voor een actueel profiel onder het mom van een vroegere stijl.
Amelia geeft leven aan een puur licht zonder afscherming. Het zijn deze eenvoudige en delicate vormen die de aandacht trekken en die Amelia in staat stellen zich aan te passen aan elk decor, van het eenvoudigste en meest minimalistische tot het meest klassieke, waardoor een delicaat contrast ontstaat.
Intieme sferen en zacht licht: deze wandlamp vol persoonlijkheid en onnavolgbare details is het perfecte meubelaccessoire voor je loft.
Kleine details voor een groots effect met een antieke smaak!
Amelia is verkrijgbaar in twee verschillende varianten: compleet of zonder metalen rooster, dwz verouderd ijzer, met een ontwerp dat de twee diffusers verrijkt om hun industriële effect te vergroten.
Haal ook een vleugje design in huis en kies de lamp die het beste bij je past!

Lamp verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Check de kleurenkaart en vul de code van de gewenste afwerking in het daarvoor bestemde vakje in!

Let op: exclusief lampen
Bruikbare lampen: 2x max. 46 W, E14 fitting

BELANGRIJK: Aangezien de afwerking van het artikel volledig met de hand wordt gedaan, kan het product kleine variaties in toon ondergaan met betrekking tot de afbeelding, een kenmerk dat het unieke karakter van elk afzonderlijk product onderstreept.

NB: aangezien dit handgemaakte artikelen zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van die op de foto's.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief