Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Kroonluchter ontwerp vintage handgemaakte keramiek Cameron Ferroluce

Code: CAMERON
€ 225,00 € 284,00 -21%

madein_italy

Geeft de Opties Beschikbaar:

- +
Maatregelen
Ø 23 cm x h. 30 cm; Gewicht 1,37 Kg
Levertijden
20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Ferroluce
Kroonluchter ontwerp vintage handgemaakte keramiek Cameron Ferroluce
Cameron is een fantastische ophanging, bel vorm en de vintage stijl - industriële, handgemaakt door vakmensen in Italië.
Deze mooie lamp wordt gevormd door een ijzeren constructie met diffuser gemaakt van glanzend keramiek, verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten.
Eigenaardigheden van deze lamp ligt in het vakmanschap van de keramische diffusor. De keramische, in feite, is ingericht op een zodanige wijze alsof de tijd zijn weg had gemerkt. De erosie van de afspeeltijd combinatie met de gepolijste oppervlakken die extra waarde aan deze suspensie. Dit effect wordt verbruikt door de tijd, Cameron geeft een vintage stijl - 'High Tech. De metalen structuur, versterkt nog een antiek effect.
Heldere kleuren, glanzende oppervlakken en zocht tekenen van veroudering voor een huidige profiel in de gedaante van een verleden stijl.
Perfect voor gebruik in een Engels cottage stijl. Deze opschorting gemaakt door de sfeer omhullende omgevingen, is het in staat om te voldoen aan de hoogste eisen dankzij een uniek en origineel ontwerp. Een ontwerp dat is in tegenstelling tot luxe, maar het leeft in harmonie met het. Ontwerp dat de essentiële gebruik bewaart en verzekert met een delicaat evenwicht van vormen en tinten.
Cameron geeft leven aan een puur licht zonder afscherming. Het zijn deze vormen zo eenvoudig en delicate aandacht trekken, en dat maakt Cameron kan elk interieur passen van de meest eenvoudige en minimale, aan de meer klassieke, het creëren van een delicaat contrast.
Het brengt je ook een vleugje design in uw huis!
Kleine details voor een groot effect antieke smaak!
Lamp verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Controleer de kleur kaart in de doos en voer de gewenste afwerking code van u!

Opmerking: Lamp niet inbegrepen
bruikbare Lamp: 1x max 53 W, E27

Belangrijk: Aangezien de afwerking van het voorwerp volledig met de hand gedaan, kan het product kleine variaties ondergaan toon ten opzichte van het beeld, een kenmerk dat de uniekheid van elk product benadrukt.

U kunt de lamp met de juiste bollen Ferroluce lijn Retro voltooien. Beschikbare modellen: Grace, Serenity, Natalia en Lily.

Ferroluce is een bedrijf dat de geschiedenis en de kunst van onze sites verzamelt sinds 1982. Het is een modern bedrijf dat wil de traditionele cultuur te behouden en slagen voor een 'Italiaanse ambachtelijke excellence.
Kroonluchters zijn het resultaat van liefde en respect voor de traditie en voor de zaak: eenvoud, oude waarden, de smaak van het verleden die nog steeds behoort tot ons en we willen bestendigen in elk huis, restaurant, hotel, unieke sfeer in stijl en elegantie.
de productie Het vindt plaats uitsluitend in Italië, en elk item is een huwelijk van harmonie van formulieren en het zoeken naar nieuwe chromatische alchemie.
Elk item krijgt zo een unieke persoonlijkheid.
Ferroluce heeft deze collectie genaamd "Retro", om zelfs de meest veeleisende klanten tevreden te stellen, en te verlichten en te versieren met originaliteit, elegantie en uniciteit gemaakt, omgevingen industriële stijl, vintage, ondergronds, minimaal tot de meest gevarieerde en originele.
Alle producten worden exclusief gemaakt in Italië en rigoureus EG-wetgeving.

De laatst bekeken producten

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies