Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Kroonluchter ontwerp vintage handgemaakte keramiek Cameron Ferroluce

Code: CAMERON
€ 299,00 € 371,00 -19%

madein_italy

Geeft de Opties Beschikbaar:

- +
Maatregelen
Ø 23 cm x h. 30 cm; Gewicht 1,37 Kg
Levertijden
20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Ferroluce
Cameron vintage design keramische kroonluchter van Ferroluce
Cameron is een fantastische ophanging, klokvormig en met een vintage-industriële stijl, handgemaakt door bekwame ambachtslieden in Italië.
Deze prachtige lamp is gemaakt van een ijzeren structuur met diffuser van gepolijst keramiek, verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Bijzonderheid van deze lamp is het vakmanschap van de keramische diffuser. Het keramiek is namelijk zo ingericht alsof de tijd zijn pad had gemarkeerd. De reproductie van weerserosie in combinatie met glanzende oppervlakken geven die extra waarde aan deze ophanging. Dit effect gedragen door de tijd, geeft Cameron een verfijnde vintage-industriële stijl. De metalen structuur versterkt het antieke effect nog meer.
Heldere kleuren, glanzende oppervlakken en verfijnde tekenen van de tijd voor een actueel profiel in de gedaante van een verleden stijl.
Ideaal voor het inrichten van een cottage in Engelse stijl. Deze ophanging gemaakt voor omgevingen met een omhullende atmosfeer, is in staat om aan de meest veeleisende eisen te voldoen dankzij een uniek en origineel ontwerp. Een ontwerp dat tegengesteld is aan luxe, maar dat er harmonieus mee samengaat. Ontwerp dat het essentiële gebruik behoudt en geruststelt met een delicate balans tussen vormen en tonen.
Cameron geeft leven aan een puur licht zonder afscherming. Juist deze eenvoudige en delicate vormen trekken de aandacht en dat maakt Cameron in staat zich aan te passen aan elk decor, van de eenvoudigste en de kleinste tot de meest klassieke, en creëert een subtiel contrast.
Breng ook thuis een vleugje design!
Kleine details voor een geweldig effect met een antieke smaak!
Lamp verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Controleer de kleurenkaart en voer de gewenste afwerkingscode in het juiste vakje in!

Opmerking: Exclusief gloeilamp
Bruikbare lamp: 1x max. 53 W, E27 fitting

BELANGRIJK: Aangezien de afwerking van het product volledig handgemaakt is, kan het product lichte variaties in de toon ondergaan in vergelijking met het beeld, een functie die de uniekheid van elk afzonderlijk product onderstreept.

De lamp kan worden aangevuld met de speciale gloeilampen van de Ferroluce Retró-lijn. Beschikbare modellen: Grace, Serenity, Natalia en Lily.

Wij informeren onze klanten dat het bedrijfsterugkeerbeleid niet kan worden toegepast op de volgende producten, omdat het ambachtelijke en unieke handgemaakte producten zijn, gemaakt op verzoek van de klant. Dit houdt in dat ze na aankoop niet kunnen worden geretourneerd.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten