Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

Lamp rustieke uitstraling Ø40 cm Galileo Il Fanale

Code: GAL5-
€ 414,00

madein_italy

- +
Maatregelen
Diffuser: Ø400 mm x h.200 mm; H.max suspensie 2.020 mm; Rosette Ø125 mm
Levertijden
14 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Il Fanale
Lamp rustieke uitstraling Ø40 cm Galileo Il Fanale
Bollen gebruikt:
1 x 77W Max EcoHalo -. E27 - 220V (dimbaar)
Opgenomen vermogen: 77W - Ontwikkeling in Light: 100W.
of
1 x 30w energiebesparing Fluorescent - E27 - 220v (niet dimbaar)
Opgenomen vermogen: 30W - Ontwikkeling in Light: 135W.

diffuser diameter: 40cm.
Speaker Lengte: 20cm.
Bevestigingsbasis diameter: 12,5 cm.
Calata plafond: 150cm.
Calata van verstelbare plafond.
Beschermingsgraad IP20.
Lamp niet inbegrepen.

Galileo Series
De grafiek gewaagde slagen en een perfecte halve bol kenmerken deze collectie lampen, die is ontworpen als een eerbetoon aan de astronomische revolutie. Het contrast tussen de buitenzijde van koper of ijzer en het inwendige van bladgoud, zilver of koper blad, krijgt dit product een esthetische waarde van groot visueel effect. Verkrijgbaar met externe koper of ijzer 30,40,60 cm in diameter en met externe ijzer 80 cm in diameter.

The Light
Het verhaal van Il Fanale gaat terug tot 1979 toen Fausto Della Torre en zijn vrouw Luisa Marin besluiten over te gaan op een buitengewone reis van passie en hard werken. Vanuit hun jarenlange ervaring in het werken met traditionele metalen, vonden ze het bedrijf met de intentie en de wil om de originele lampen en hoge kwaliteit unieke produceren.
Toewijding, vastberadenheid en inzet zijn de kwaliteiten die Il Fanale wat het nu is te maken: een ambachtelijke van het succes in de verlichtingsindustrie, in Italië en in het buitenland bekend.
De lampen van Il Fanale, bedrijf dat maakte de Made in Italy haar keurmerk, zijn werken "van kunst en licht", staat in de hedendaagse context te passen als verwijzingen naar de Italiaanse traditie.
De productie, volledig Italiaans, is in staat om perfect subliem vakmanschap met de nieuwste verlichting technieken waardoor unieke producten en tijdloos maken mix, met behoud van de grondstof. Het ontwerp van elke collectie is uitgevoerd als een perfecte synthese van vorm en functie die in combinatie met een hoge kwaliteit materialen en een doordachte verwerking maakt elke unieke productie en niet gestandaardiseerd: een speciale editie.

The Light biedt producten met een hoog ontwerp inhoud aanpakken van een publiek dat een eigen stijl heeft en zocht, zonder dat daarbij de laatste trends.
Eenvoudige lijnen, schoon en elegant met internationale invloeden geïntegreerd en respecteren Italiaanse ambachtelijke creëren lampen gekenmerkt door een balans van volumes en verhoudingen en creativiteit zonder uitwassen die opvalt de waarde behorende tot het product. Een gerapporteerde waarde door de bekwame handen van de ambachtslieden die dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en een sterke aandacht voor productietechnieken voegt waarde toe aan het afstemmen van producten.

Het wordt gebruikt voor de realisatie van alle lampen The Light materialen, zijn zij de meest representatieve van de traditie: messing, koper, ijzer. De Murano glas en keramiek van Bassano in plaats daarvan vertegenwoordigen de hoogste uitdrukking van Made in Italy.
De metalen worden onderworpen aan een bepaalde behandeling van versnelde oxidatie met een patina van veroudering, gedefinieerd als "antieke" geeft. Deze speciale verwerking kan elk materiaal op bepaalde kenmerken te nemen. Brass neemt op een kleur die neigt naar het bos groen, koper verwerft roodachtige tinten, terwijl ijzer donkere tinten van de oorspronkelijke kleur.
De nabewerking behandelingen en procedures die worden gebruikt om de finale te bereiken product voldoet aan de traditionele methoden die behoren tot de familie en doorgegeven tot vandaag.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies