Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Applique industriële stijl metaal en keramiek Ferroluce

Code: C1430-R
€ 245,00 € 304,00 -19%
inclusief BTW
- +
Materiaal
keramiek
Maatregelen
Afmetingen: Ø 25 cm, H.21 cm, SP. 30 cm
Levertijden
Drie weken werken * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Ferroluce
Industrieel design wandkandelaar gemaakt van keramiek en metaal door Ferroluce
Gloeilamp (niet inbegrepen)
max. 70 W, attacco E27

Ferroluce is een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hanglampen, plafondlampen, wandkandelaars en tafellampen. Het werd geboren in 1982 uit het idee van Valter en Miriam die de excellentie van Italiaans vakmanschap wilden bewaren en overbrengen. Alle Ferroluce- producten combineren liefde en respect voor traditie en materialen. Elk item is handgemaakt en heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid. Daarom is Ferroluce geschikt voor de meest veeleisende klanten die op zoek zijn naar een bekwaam bedrijf dat elk item in zijn vorm, grootte, decoraties en kleuren kan aanpassen.

Alle decoraties zijn volledig met de hand gemaakt. Om deze reden kan het product kleurvariaties vertonen en afwijken van de afbeelding.

Wij informeren onze klanten dat het bedrijfsterugkeerbeleid niet kan worden toegepast op de volgende producten, omdat het ambachtelijke en unieke handgemaakte producten zijn, gemaakt op verzoek van de klant. Dit houdt in dat ze na aankoop niet kunnen worden geretourneerd.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten