Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Versace Medusa Collection voor geautoriseerde dealer - Viadurini

Rosenthal ontmoet Versace: De eerste porselein set Versace
Versace en Rosenthal zijn beide synoniem met uitmuntendheid en hoge kwaliteit. Rosenthal dankt zijn internationale faam aan zijn vermogen om altijd te combineren traditie en innovatie, terwijl Versace is de hele wereld bekend om zijn unieke glamour en luxe. De samenwerking tussen deze prestigieuze bedrijven, werd opgericht een van de eerste diensten van de collectie "Rosenthal ontmoet Versace": de "Medusa" dienst Gianni Versace die behoren tot de "Ikarus" collectie, die meer dan ooit de unieke wereld van rijkdom en Versace kleuren weergeeft.
Belangrijkste punt van deze collectie is een prachtige gouden kwallen hoofd, het onmiskenbare teken van herkenning Versace, omgeven door expressieve barokke versieringen. Het hoofd van Medusa is - in het centrum - op alle cups en alle kruiken, evenals op alle gerechten zowel grote als kleine van de "Medusa" collectie. Real aristocraten kleuren - fel rood, elegante goud en zwart - en uitdagende ontwerpen en filigraan ornamenten geven het hoofd van Medusa een kleurrijke frame weelderige elegantie ongehoord. De "Medusa" collectie omvat een compleet servies en koffie evenals accessoires. Grote mokken cappuccino koffie en melk, soep borden en kommen maken deel uit van de collectie als een kostbaar geschenk zeer persoonlijke accessoires zoals servetring, kandelaars, vazen ​​en elegant roken sets. Beide glascollecties "Medusa Lumière" en "Méandre" en zelfs het bestek collectie "Medusa Gold" completeren de elegante kleurrijke tabel in de unieke wereld van Versace stijl.

Door de decoraties gemaakt van symbolen, oude elementen en verwijzingen naar mythologie wordt opgeroepen verschillende denkbeeldige scenario. Versace erin slaagt om fantastische werelden te scheppen dan ooit gebruik van luxe porselein, kristal en bestek van Rosenthal met een kwaliteit die aan de hoogste verwachtingen. In elk product kwaliteit materialen worden verwerkt in de meest meesterlijke manieren. Versace slaagt er altijd in om een ​​brug tussen het verleden en de ultra-moderne creëren tijdloos redenen en op elke manier om te bewegen met de tijd mee te maken. De harmonie van deze redenen is het perfect identificeerbaar in de artikelen gemaakt in samenwerking met Rosenthal.