Made in Italy

Bio-ethanol haard desktop / geslepen stalen in de vorm van een bol Henry

  • Made in Italy
  • Code: HENRY
€ 1.802,70 € 2.253,38 -20%
Maatregelen Breedte Ø54 cm x h.54 cm x Diepte 54 cm x Gewicht 8 Kg
Levertijden 7/10 werkdagen
Biocamino Bioethanol bol-vormige stalen in Henry
Henry is een fantastische biocamino aanrecht, uniek en elegant ontwerp, geschikt om het belang van de binnenlandse brand te herontdekken.
esthetische en functionele onderscheidend kenmerk van deze post is het fantastische vorm die doet denken aan een bol.
Henry is voorzien van een handmatige brander Griff 8, gevormd door een constructie uit roestvrij staal, uitgerust met een tijdsduur van 3 uur en een calorisch vermogen van 2,0 kW, bio-ethanol.
Henry bestaat uit een cilindrische basis van gelakt staal en een spatbord uit gelakt staaldraad, in dezelfde tint van de basis, verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: wit, rood of zwart.
Henry is een biocamino met primair decoratieve functie, handgemaakte: gemaakt met cirkels in draad gesoldeerd met de hand één voor één en gepositioneerd op een andere wijze door een uniek product en verschillend van elkaar, met de hand reinigen vlekken, spuiten .
Een slanke, elegante, sculpturale, de biocamino Henry herinnert in zijn vorm een ​​grote bol. Search draad gelast aan elk van hen het resultaat van deze biocamino bolvorm die beschermt bijna wraps, de vlam binnen. Een 'single werk kan inboezemen in de omgevingen waarin het is een ontspannen en rustig.
De voornaamste bijzonderheid van deze open haard ligt in de eigenschap van rook en dampen, in aanvulling op afvoerkanaal nodig. Ecologische open haard die geen onderhoud nodig heeft, zoals gevoed bio-ethanol, een hernieuwbare energiebron.
Henry is een uniek product in zijn soort, maar voegt het concept van schoonheid, warmte en design.
Het brengt ook een vleugje warmte en stijl aan uw huis en kies de afwerking die bij u past!

kenmerken:
- Geverfde stalen cilindrische basis
- Fender in geschilderd staaldraad
- Burner Griff 8. Duur 3h.
- Series 2,0 kW.
- Brandstof milieuvriendelijke bio-ethanol
- Beschikbare Afwerking: wit gelakt staal, zwart of rood
- Geen schoorsteen
- Geen dampen en geuren
- Geen onderhoud

Burner Kenmerken Griff 8:
- Handmatig brander
- geborsteld roestvrij staal
- Duur 3 uur
- Series 2,0 kW
- Bioethanol Fuel
- Maximale belasting 0.8L
- verbruik 0,25 liter / h

Viadurini Collection Fire is een collectie die unieke en zeer mooie meubels creëert. Water, vuur, staal, glas, marmer en keramische materialen zijn aanwezig in het leven van elke dag, die zijn verenigd in deze fantastische producten. Viadurini Fire Collection, gedreven door de passie voor design en de waarde van Made in Italy, geeft leven aan deze nieuwe collectie kenmerkt zich door een sterke emotionele connotatie.
Haarden die niet rook en dampen produceren en vereisen geen schoorsteen. Deze haarden vormen een esthetische en innovatieve oplossing voor woninginrichting. Ze zijn milieuvriendelijk en vereisen geen onderhoud, omdat op bio-ethanol, een hernieuwbare energiebron.
Viadurini Collection Fire, dankzij de nieuwe collectie kan elke ruimte in een plaats van opwinding, ontspanning en welzijn, het creëren van de juiste sfeer voor elke gelegenheid.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief