Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Biocamino round ondersteuning marmer Gordon, made in Italy

Code: GORDON
€ 1.610,00
inclusief BTW

madein_italy

- +
Maatregelen
Breedte Ø30,5 cm x h.41 cm x Diepte 30,5 cm x Gewicht 18 Kg
Levertijden
7/10 werkdagen
Viadurini Fire Design
Biocamino bioethanol round ondersteuning marmo Gordon
Gordon is een fantastische biocamino aanrecht, uniek en elegant ontwerp, geschikt om het belang van de binnenlandse brand te herontdekken.
esthetische en functionele onderscheidend kenmerk van dit object is de enorme basis met de hand gemaakt met behulp van Apricena - het gewijde steen van de kerk van Pater Pio's moeder steen (marmer).
Gordon is voorzien van een handmatige brander Griff 8, gevormd door een constructie uit roestvrij staal, uitgerust met een tijdsduur van 3 uur en een calorisch vermogen van 2,0 kW, bio-ethanol.
Deze mooie biocamino is inclusief een spatbord uit boorsilicaatglas dat een elegante glazen buis die de vlam zelf bevat lijkt.
Gordon is een biocamino met voornamelijk decoratieve, met de hand gemaakt.
De voornaamste bijzonderheid van deze open haard ligt in de eigenschap van rook en dampen, in aanvulling op afvoerkanaal nodig. Ecologische open haard die geen onderhoud nodig heeft, zoals gevoed bio-ethanol, een hernieuwbare energiebron.
Gordon is een uniek product in zijn soort, eenvoudig ontwerp, bochtige en elegante geschikt voor elke omgeving en decor. Daarin voegt het concept van schoonheid, warmte en design.
Het brengt je ook een vleugje warmte en stijl in uw huis!

kenmerken:
- marmer structuur Apricena.
- Fender borosilicaatglas. Buisdiameter 200
- Burner Griff 8. Duur 3h.
- Series 2,0 kW.
- Brandstof milieuvriendelijke bio-ethanol
- Finish: Marble Apricena
- Geen schoorsteen
- Geen geuren en dampen
- Geen onderhoud

Burner Kenmerken Griff 8:
- Handmatig brander
- geborsteld roestvrij staal
- Duur 3 uur
- Series 2,0 kW
- Bioethanol Fuel
- Maximale belasting 0.8L
- verbruik 0,25 liter / h

Viadurini Collection Fire is een collectie die unieke en zeer mooie meubels creëert. Water, vuur, staal, glas, marmer en keramische materialen zijn aanwezig in het leven van elke dag, die zijn verenigd in deze fantastische producten. Viadurini Fire Collection, gedreven door de passie voor design en de waarde van Made in Italy, geeft leven aan deze nieuwe collectie kenmerkt zich door een sterke emotionele connotatie.
Haarden die niet rook en dampen produceren en vereisen geen schoorsteen. Deze haarden vormen een esthetische en innovatieve oplossing voor woninginrichting. Ze zijn milieuvriendelijk en vereisen geen onderhoud, omdat op bio-ethanol, een hernieuwbare energiebron.
Viadurini Collection Fire, dankzij de nieuwe collectie kan elke ruimte in een plaats van opwinding, ontspanning en welzijn, het creëren van de juiste sfeer voor elke gelegenheid.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten