Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

Open haard keramiek en glas tafel bioethanol Jim, made in Italy

Code: JIM
€ 374,00

madein_italy

- +
Maatregelen
Ø20,5 cm x breedte x diepte h.26,5 cm x 20,5 cm Gewicht 3 Kg
Levertijden
2-3 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Viadurini Collezione Fuoco
Open haard keramische bio-ethanol en ondersteuning Jim glas
Jim is een fantastische en kleine biocamino aanrecht, een origineel ontwerp, elegant en verfijnd, geschikt om het belang van de binnenlandse vuur en met grote functionaliteit te herontdekken.
inrichting object bijzonder zijn kleine formaat en minimalistisch design, waardoor het een ideale element te maken voor "te maken en warm de sfeer" gasten verzameld rond een tafel.
Een object in de vorm van een kleine zaklamp om te versieren en fleuren uw huis.
Met een keramische structuur, verkrijgbaar in twee kleuren: zwart of wit.
In Jim keramiek en glas samen om het heilige vuur huis, het creëren van een object van de moderne stijl ontwerp dat verheldert en verwarmt je kamers, met zijn warme en schone vlam.
esthetische en functionele onderscheidende element van deze doelstelling is derhalve zijn grootse vorm, gekenmerkt door een eenvoudige en gevoelige lijnen die dit product werkelijk uniek en fascinerend. Geschikte, dankzij zijn lichtheid en esthetiek om de grootte kenmerken, in elke omgeving, zonder monopoliseren hun uiterlijk te leveren.
Jim is voorzien van een cirkelvormige branderhandleiding Griff 4 duur 2,5 uur en 0,7 kW verwarmingsvermogen.
Jim is een biocamino met primair decoratieve functie, handgemaakte: keramische element met de hand één voor één in één matrijs passage in de oven 24 uur te drogen, schilderen met de hand.
Verfijnde, elegante, sculpturale, de biocamino Jim slaagt met zijn perfecte pasvorm en gemakkelijk om een ​​ontspannen en aangename warmte in omgevingen waar het wordt geplaatst, die geschikt zijn voor zowel het milieu binnen en buiten inboezemen.
De voornaamste bijzonderheid van deze open haard ligt in de eigenschap van rook en dampen, in aanvulling op afvoerkanaal nodig. Ecologische open haard die geen onderhoud nodig heeft, zoals gevoed bio-ethanol, een hernieuwbare energiebron.
Het brengt ook een vleugje warmte en stijl in uw huis en kies het product in de meest geschikte afwerking aan u!

kenmerken:
- keramische structuur
- Fender borosilicaatglas
- circulaire brander Griff 4. Duur 2,5 uur.
- Hitte 0,7 kW
- Brandstof milieuvriendelijke bio-ethanol
- Beschikbare kleuren: zwart of wit
- Geen schoorsteen
- Geen dampen en geuren
- Geen onderhoud

Features 4 pits Griff:
- Handmatig cirkelvormige brander
- geborsteld roestvrij staal
- duur 2,5 uur.
- Hitte 0,7 kW
- Bioethanol Fuel
- Maximale belasting 00:25 L.
- Consumptie 0,1 L / h.
- Finish geborsteld roestvrij staal

Viadurini Collection Fire is een collectie die unieke en zeer mooie meubels creëert. Water, vuur, staal, glas, marmer en keramische materialen zijn aanwezig in het leven van elke dag, die zijn verenigd in deze fantastische producten. Viadurini Fire Collection, gedreven door de passie voor design en de waarde van Made in Italy, geeft leven aan deze nieuwe collectie kenmerkt zich door een sterke emotionele connotatie.
Haarden die niet rook en dampen produceren en vereisen geen schoorsteen. Deze haarden vormen een esthetische en innovatieve oplossing voor woninginrichting. Ze zijn milieuvriendelijk en vereisen geen onderhoud, omdat op bio-ethanol, een hernieuwbare energiebron.
Viadurini Collection Fire, dankzij de nieuwe collectie kan elke ruimte in een plaats van opwinding, ontspanning en welzijn, het creëren van de juiste sfeer voor elke gelegenheid.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies