Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

Viadurini Pet Collection - Hondenbedden en kussens Made in Italy

Viadurini Pet Collection het made in Italy-ontwerp voor de bedden van je viervoetige vrienden

Viadurini Pet Collection is een selectie bedden voor honden en katten, ontworpen om uw viervoeters maximaal comfort te bieden.
De collectie beschikt over honden- en kattenbedden voor binnen om uw huisdiervrienden ook een Italiaans designkussen of bed te geven.

Onder onze voorstellen vindt u verwijderbare vlekbestendige microvezelbedden om de originele bekleding en kussens gemakkelijk te wassen met de toevoeging van kommen voor water of een kunstgras om een ​​natuurlijk tintje te geven aan de kennel van uw hond.
Voor degenen die op zoek zijn naar luxe design, zelfs in het bed van hun viervoeters, is het eco-lederen milieuvriendelijke kussen met afneembare hoes voor wassen en ontsmetten wanneer je maar wilt interessant.

Kies het meest geschikte bed voor grootte en vorm aan de ruimtes van uw huis en de grootte van uw hond. Sommige van de voorgestelde bedden zijn aanpasbaar in termen van kleur en grootte, vind het bed dat het beste bij u past en als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons e-mailadres of ons telefoonnummer.
Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de beste kennel voor je vierbenige vrienden.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies