Made in Italy

Vintage Design Keramische Wandkandelaar met Handgeschilderde Decoratie - Pompeii

  • Made in Italy
  • Code: C14608.DEC.LOB
€ 182,49
Materiaal keramiek
Levertijden 20 werkdagen
Socket en power type 1 x max. 60 W - E14
Diepte (cm) 11
Hoogte (cm) 33
diameter (cm) 10

Handbeschilderde keramische wandlamp gemaakt in Italië door Ferroluce.

Deze applicatie het is volledig gemaakt van handbeschilderd keramiek dat het vakmanschap en de behendigheid van de ambachtslieden benadrukt.
Het ontwerp is geïnspireerd op de oude lampen uit het verleden en vervangt kaarsen door moderne verlichtingssystemen, maar met behoud van hun authentieke smaak en charme.

Het is dan ook een uniek en origineel stuk dat het vakmanschap van de Italiaanse traditie combineert met de kwaliteit van de materialen.
De aandacht voor de kleinste details en de zoektocht naar steeds nieuwe technieken maken de lamp onnavolgbaar en waardevol.

De exclusief Italiaanse productie is een bron van trots en waarde, in staat om het complement een unieke persoonlijkheid te geven om te voldoen aan de verzoeken van de meest veeleisende klanten.

Let op: de lamp wordt niet meegeleverd. De decoraties kunnen worden aangepast, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door het daarvoor bestemde formulier in te vullen. Omdat dit handgemaakte artikelen zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van de kleuren op de foto's.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief