Made in Italy

Vintage hanglamp met koperen reflector - Guinguette Aldo Bernardi

  • Made in Italy
  • Code: G-S-P
€ 606,98
Materiaal antiek messing en helder glas
Levertijden 14 werkdagen
Gewicht Product 3140 gr
Socket en power type E27 15 W LED
Beschermingsindex (IP) 40
Mate van bescherming ik
Lamp meet Diameter 250 x H 290 mm
Afmetingen van de rozet Diameter 100 x H 50 mm
Kabellengte 3 meter

Versier het huis met licht: Guinguette hanglamp in vintage stijl in messing en glas van Aldo Bernardi, gemaakt in Italië.

Retro smaak en vintage charme zijn de belangrijkste kenmerken van deze lamp. Een stijl die herinnert aan de oude Parijse stijl, herzien en moderner gemaakt. Dankzij het veelzijdige ontwerp kan het worden gebruikt om zowel klassieke als minimalistische omgevingen en in elke kamer van het huis in te richten. Het kan ook worden gebruikt in contractomgevingen, zoals hotels, bars, restaurants ... waar het kan worden gebruikt om stralende en opvallende lichtpunten te creëren.

Guinguette is een uitdrukking van het hoogste design made in Italy. De basis is gemaakt van verouderd messing, terwijl de diffuser van transparant glas en reflector is. Hij wordt geleverd met een 3 meter lange kabel.
Met de Guinguette lamp kunnen composities worden gemaakt op meerdere rozetten of op SPR-aansluitdozen. Op verzoek is de ophanging voor decentralisatie ook verkrijgbaar in verouderd messing.

Voor informatie en/of overleg kunt u contact met ons opnemen via het formulier "Informatie aanvragen".

NB: Lamp niet meegeleverd.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief