Made in Italy

Vintage ijzer en keramiek handgemaakte applique en met de hand gedecoreerd - Chieti

  • Made in Italy
  • Code: C17217.DEC.PEO
€ 185,47
Materiaal keramiek en ijzer
Levertijden 20 werkdagen
IP-beschermingsgraad 20
Socket en power type 1 x max. 60 W - E14
Hoogte (cm) 17
diameter (cm) 15

Met de hand gedecoreerde wandlamp van ijzer en keramiek, gemaakt in Italië door Ferroluce.

De wandlamp is volledig gemaakt van ijzer en keramiek met delicate handgeschilderde decoraties die het vakmanschap en de behendigheid van de ambachtslieden benadrukken.
Het ontwerp wordt gekenmerkt door de sterk romantische trekjes die typerend zijn voor het artistieke vakmanschap van de Italiaanse werkplaatsen uit het verleden.

Het is daarom een uniek en origineel stuk , omdat elke creatie van elkaar zal verschillen en het vakmanschap van de Italiaanse traditie combineert met de kwaliteit van de materialen.
De aandacht voor de kleinste details en de zoektocht naar steeds nieuwe technieken maken de lamp onnavolgbaar en waardevol.

De exclusief Italiaanse productie is een bron van trots en waarde, in staat om het complement een unieke persoonlijkheid te geven om te voldoen aan de verzoeken van de meest veeleisende klanten.

Let op: de lamp wordt niet meegeleverd. De decoraties kunnen worden aangepast, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door het daarvoor bestemde formulier in te vullen. Omdat dit handgemaakte artikelen zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van de kleuren op de foto's.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief