Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Modern Vondom tuinmeubilair

Modern Vondom tuinmeubilair:

Vondom
is voortdurend op zoek naar innovatie en ontwerpers die uw naam hoog houden.
Alle producten zijn gemaakt met duurzame materialen met respect voor het milieu en ons DNA; dit betekent dat alle producten vol charme en stijl zijn en nieuwe dimensies van ontspanning en gastvrijheid kunnen creëren. Het idee is om een ​​dialoog te creëren tussen de vorm en de omgeving om een ​​lege ruimte te transformeren in een unieke, buitengewone en glamoureuze omgeving.
Vandaag de dag wordt het internationaal erkend dankzij deze kenmerken en het brede scala aan collecties:

- Vondom Agatha: het is de eerste verzameling kinderen van Agatha Ruiz de la Prada, vol met spontaniteit en onschuld. Deze collectie wordt tentoongesteld in kinderlijke termen: bloemen, harten enz. .. en het is dankzij de eenvoudige en zoete vormen dat het leuk, optimistisch en creatief is.
Het materiaal is zeer goed bestand tegen weersinvloeden en maakt extern gebruik mogelijk.

- Vondom Delta: het doel van de Delta-collectie is waarde te geven aan emoties door te kijken naar objecten met weinig materialen vol liefde en stijl. Het creëert een rode draad tussen realisme en surrealisme en is geschikt voor hedendaagse ruimtes.

- Vondom F3 : de verzameling waarin wiskunde ontwerp wordt. Een eenvoudig eerste ontwerp maar in werkelijkheid vereist een nauwkeurige studie van techniek en precisie om het concept van het stapelen van deze vreemde vormen mogelijk te maken.

- Vondom Kes: de Kes-collectie heeft maar één doel: componeren met zijn fantastische zitplaatsen, eindeloos en gearticuleerd. Een belangrijke functie die Kes van de anderen onderscheidt, is de zichtbare snede in het basisgedeelte waarmee u aanvullende elementen kunt invoegen, zoals: armleuningen, rugleuningen en tafels.

- Vondom Spritz: de Spritz-collectie in haar vorm volgt de lichtheid, zuiverheid en frisheid van de dingen die haar inspireerden om geboren te worden: de stranden, de witte hekken van de lange zee en de zorgzaamheid om op vakantie te zijn.

- Vondom Vela: de Vela-collectie streeft naar comfort zonder de oorspronkelijke kwaliteiten te verliezen.