Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Vrijstaand bad met ronde vorm gemaakt in Cremona, Italië

  • Code: CREMONA
€ 6.501,27 € 9.427,09 -31%
inclusief BTW
Made in Italy
- +
Materiaal
Solide oppervlak-Luxolid
Maatregelen
diametro120xH64 cm.
Levertijden
10/20 werkdagen
Viadurini Bathroom
Rond design bad gemaakt in Cremona, Italië
Cremona is een rond vrijstaand bad, ideaal voor moderne meubels. Een meubelaccessoire met zachte en lichte lijnen en een strak, minimalistisch ontwerp, gekenmerkt door een cirkelvormig ontwerp en een laterale rand die vaker contrasteert met de rondheid van de slanke wanden van de rest van het zwembad. Met zijn minimaal invasieve volume past hij perfect in uw badkamer.

Het is volledig gemaakt door Italiaanse ambachtslieden en onderscheidt zich door de hoge kwaliteitsnormen van het materiaal waarmee het is geproduceerd. Het wordt gemaakt in Luxolid, het resultaat van jaren van onderzoek en experimenten, dat bestaat uit een synthetische verbinding op basis van polyacrylharsen en minerale vulstoffen. Exclusief materiaal dat in hoge mate superieur is aan plaatproducten, vanwege de verschillende lijmfasen in de loop van de tijd, kan kleurveranderingen of barsten vertonen. Luxolid daarentegen wordt gemengd en in de vorm bewerkt door polymere processen. Eenmaal rechtstreeks in de mallen geïnjecteerd, dankzij de laatste fasen van behandeling en afwerking, resulteert het in een uniforme structuur zonder verschillen in kleur of compactheid, wat een product van esthetische excellentie en technische perfectie garandeert.

In het geval dat de kuip beschadigd raakt met diepe krassen of chippen, omdat Luxolid een homogeen product is, is het mogelijk om het te herstellen en het na zijn vele jaren terug te brengen naar zijn oorspronkelijke uiterlijk. Het vereist geen specifiek onderhoud, maar het is raadzaam om het product altijd te drogen om kalkaanslag te voorkomen, wat echter geen invloed op het materiaal heeft. Reiniging kan worden gedaan met normale reinigingsmiddelen en niet-schurende crèmes.

Cremona is beschikbaar in de standaardversie in de zestien kleuren van het Luxolid-assortiment.

Maak uw badkamer uniek en personaliseer uw interieur met dit authentieke bad uit Italië. Neem voor informatie en / of offertes gerust contact met ons op.
Opmerking : kranen zijn niet inbegrepen.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten