Made in Italy

Design vrijstaand vierkant bad Argentera, gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: ARGENTERA
€ 6612,55 € 7347,28 -10%
Materiaal Solide oppervlak-Luxolid
Maatregelen L120xP120xH64 cm.
Levertijden 10/20 werkdagen
Vrijstaand design vierkante badkuip gemaakt in Argentera, Italië
Argentera is een vrijstaand bad, ideaal voor moderne meubels. Toebehoren met strakke lijnen en een strak en minimalistisch ontwerp dat met zijn minimaal invasieve volume perfect in uw badkamer past.

Het is volledig gemaakt door Italiaanse ambachtslieden en onderscheidt zich door de hoge kwaliteitsnormen van het materiaal waarmee het is geproduceerd. Het wordt gemaakt in Luxolid, het resultaat van jaren van onderzoek en experimenten, dat bestaat uit een synthetische verbinding op basis van polyacrylharsen en minerale vulstoffen. Exclusief materiaal dat in hoge mate superieur is aan plaatproducten, vanwege de verschillende lijmfasen in de loop van de tijd, kan kleurveranderingen of barsten vertonen. Luxolid daarentegen wordt gemengd en in de vorm bewerkt door polymere processen. Eenmaal rechtstreeks in de mallen geïnjecteerd, dankzij de laatste fasen van behandeling en afwerking, resulteert het in een uniforme structuur zonder verschillen in kleur of compactheid, wat een product van esthetische excellentie en technische perfectie garandeert.

In het geval dat de kuip beschadigd raakt met diepe krassen of chippen, omdat Luxolid een homogeen product is, is het mogelijk om het te herstellen en het na zijn vele jaren terug te brengen naar zijn oorspronkelijke uiterlijk. Het vereist geen specifiek onderhoud, maar het is raadzaam om het product altijd te drogen om kalkaanslag te voorkomen, wat echter geen invloed op het materiaal heeft. Reiniging kan worden gedaan met normale reinigingsmiddelen en niet-schurende crèmes.

Argentera is beschikbaar in de standaardversie in zestien verschillende kleuren.

Maak uw badkamer uniek en personaliseer uw interieur met dit authentieke bad met een onweerstaanbaar Made in Italy-ontwerp.
Neem voor informatie en / of offertes contact met ons op.
Opmerking:. Kranen zijn niet inbegrepen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro