Made in Italy

Wandkandelaar in aluminium en met de hand gedecoreerd klassiek design - Campobasso

  • Made in Italy
  • Code: A34304.DEC.UOO
€ 390,77
Materiaal aluminium
Levertijden 20 werkdagen
IP-beschermingsgraad 43
Socket en power type 1x maximaal 60W E27
Diepte (cm) 48
Hoogte (cm) 47
diameter (cm) 36

Buitenwandlamp in aluminium met handgeschilderde klimop gemaakt in Italië door Ferroluce.

Deze tuinwandlamp is volledig gemaakt van aluminium versierd met handgeschilderde klimop voor een klassieke en harmonieuze stijl tussen vorm en kleuren.
Het ontwerp wordt gekenmerkt door zijn eenvoud, geïnspireerd op het land van boerentradities, maar de essentiële vormen kunnen zich zelfs goed aanpassen aan de meest moderne contexten.
Het is daarom een uniek en origineel stuk , omdat elke creatie van elkaar zal verschillen en het vakmanschap van de Italiaanse traditie combineert met de kwaliteit van de materialen.
De aandacht voor de kleinste details en de zoektocht naar steeds nieuwe technieken maken de lamp onnavolgbaar en waardevol.

De exclusief Italiaanse productie is een bron van trots en waarde, in staat om het complement een unieke persoonlijkheid te geven om te voldoen aan de verzoeken van de meest veeleisende klanten.

Let op: de lamp wordt niet meegeleverd. De decoraties kunnen worden aangepast, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door het daarvoor bestemde formulier in te vullen.

Omdat dit handgemaakte artikelen zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van de kleuren op de foto's.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief