Made in Italy

Wandkandelaar in zwart keramiek en ijzer industrieel vintage design - Bew

  • Made in Italy
  • Code: C2332-08
€ 181,50
Materiaal keramiek en ijzer
Kleur zwart
Levertijden 20 werkdagen
Socket en power type 1 x maximaal 46W E14
Diepte (cm) 27
Hoogte (cm) 18
diameter (cm) 22

Retro stijl zwarte keramiek en ijzeren wandlamp gemaakt in Italië door Ferroluce.

Deze wandlamp kenmerkt zich door minimalistische lijnen gecombineerd met heldere kleuren en glanzende oppervlakken met een eigentijds profiel maar uitgewerkt in een retro stijl.
De steunschroeven in gesatineerd messing spelen een fundamentele rol en worden een kostbaar detail dankzij de gouden afwerking , waardoor de aanwezigheid en functie worden versterkt.

Het ontwerp wordt gekenmerkt door de perfecte balans tussen lijnen en kleuren, in een zwart dat licht genereert dat in de loop van de tijd met discretie kan worden geïntegreerd in heterogene en ongewijzigde omgevingen.

Het is dan ook een uniek en origineel stuk dat het vakmanschap van de Italiaanse traditie combineert met de kwaliteit van de materialen.
De aandacht voor de kleinste details en de zoektocht naar steeds nieuwe technieken maken de lamp onnavolgbaar en waardevol.

De exclusief Italiaanse productie is een bron van trots en waarde, in staat om het complement een unieke persoonlijkheid te geven om te voldoen aan de verzoeken van de meest veeleisende klanten.

Let op: de lamp wordt niet meegeleverd. Omdat dit handgemaakte artikelen zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van de kleuren op de foto's.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief