Made in Italy

Wandkandelaar met 3 lampen in modern design van grijs of wit keramiek - Dogbull

  • Made in Italy
  • Code: DOGBULL
€ 818,04 € 1.022,55 -20%
Materiaal keramiek
Levertijden 3/4 werkweken
Type stopcontact E27
Lengte (cm) 41
Diepte (cm) 41
Hoogte (cm) 25
10W

Wandkandelaar met 3 lampen in wit of grijs keramiek in de vorm van een bulldog, handgemaakt item gemaakt in Italië.

Deze originele en unieke wandlamp is geïnspireerd op de wereldberoemde Nederlandse bulldog.
Zijn historische betekenis en zijn expressiviteit symboliseren de filosofie die verborgen zit in elk artikel van deze lijn, die de authenticiteit en de duizend tinten wil benadrukken die de persoonlijkheid van elk artikel kenmerken, door de weergave van lichtgevende elementen met een uniek en innovatief ontwerp.

Gemaakt van keramiek als materiaal dat de oorsprong, de maakbaarheid, de creatie vertegenwoordigt en dat rechtstreeks leidt naar de oorsprong van onze cultuur.
Een volledig Italiaans ontwerp dat door onconventionele experimenten en continu onderzoek tussen traditie en moderniteit kan verbazen, durven en prikkelen, waardoor je je emoties kunt uiten door een origineel en persoonlijk decoratief gebruik van licht. De collectie wil een uitnodiging zijn om zonder angst of angst jezelf te zijn, je ware identiteit te bevrijden en stereotypen uit te dagen.
Opgedragen aan al diegenen die van expressieve vrijheid houden en die hun stijl met vrijheid en energie tot uitdrukking brengen, ervoor kiezen om het hart te volgen en in empathie te leven, vrij van alledaagsheid en patroon. Verkrijgbaar in twee afwerkingen:
  • saai grijs
  • Mat wit
Technische kenmerken:
  • Elektrische kabel in wit canvas
  • Lampen niet inbegrepen (gebruik alleen plastic lampen)
  • Type aanval: 3 x E27 max 10W LED
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief