Made in Italy

Wandkandelaar met 3 led-lampjes in mat wit keramiek met Umarell - Ometto

  • Made in Italy
  • Code: OMETTO
€ 687,12 € 858,90 -20%
Materiaal keramiek
Kleur Mat wit
Levertijden 3/4 werkweken
Type stopcontact 3000K leiden
Lengte (cm) 18
Diepte (cm) 13
Hoogte (cm) 10
boven 7,35W - onder 2,4W

Applique met 3 led-lampjes in mat witte hars met umarell in 3 versies, modern design gemaakt in Italië.

Deze originele en bijzondere wandlamp vertegenwoordigt de beweging die de afgelopen jaren een succesvol mediafenomeen heeft gekend en die de umarell , of de typische bejaarde gepensioneerde die naar bouwplaatsen of openbare werken kijkt, als de hoofdrolspeler ziet. Het is een concept dat ironisch genoeg in Italië tot leven kwam en zich vervolgens naar de rest van de wereld verspreidde om de productie voor alle kantoorpersoneel en computerpersoneel te stimuleren en te verbeteren.
Deze schattige kleine man die op de applique is geplaatst, creëert daarom een geestige , productieve en aangenaam extravagante sfeer. dankzij het licht dat uit het blok tevoorschijn komt en het met licht overspoelt.

Een aanvulling die de authenticiteit en de duizend tinten die de persoonlijkheid van elk karakteriseren, wil benadrukken door de weergave van lichtgevende elementen met een uniek en innovatief ontwerp.

De lamp is gemaakt van ondoorzichtig wit keramiek als materiaal dat de oorsprong, de maakbaarheid, de creatie vertegenwoordigt en dat rechtstreeks leidt naar de oorsprong van onze cultuur.
Een volledig Italiaans ontwerp dat door onconventionele experimenten en continu onderzoek tussen traditie en moderniteit kan verbazen, durven en prikkelen, waardoor je je emoties kunt uiten door een origineel en persoonlijk decoratief gebruik van licht.

De collectie wil een uitnodiging zijn om zonder angst of angst jezelf te zijn, je ware identiteit te bevrijden en stereotypen uit te dagen.
Opgedragen aan al diegenen die van expressieve vrijheid houden en die hun stijl met vrijheid en energie tot uitdrukking brengen, ervoor kiezen om het hart te volgen en in empathie te leven, vrij van alledaagsheid en patroon.

Verkrijgbaar in 3 varianten:
  • optie 1: met zittende umarell - h 13 cm
  • optie 2: met umarell staand - h 16 cm
  • optie 3: met umarell ondersteund - h 15 cm
Technische kenmerken:
  • Lampbehuizing van mat wit keramiek en diffusor van gesatineerd glas
  • Led-lampje inbegrepen
  • Type bron: 2 x 24V LED's boven 7,35W, 958 lumen onder 2,4W, 324 lumen (tot 1282 lumen) CRI ≥80 klasse A +
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief