Made in Italy

12 lichts handgemaakte Venetiaanse glazen kroonluchter gemaakt in Italië - Margherita

  • Made in Italy
  • Code: MARGHERITA5
€ 6.047,62 € 7.559,52 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 106
Diepte (cm) 106
Hoogte (cm) 74

Amberkleurige kroonluchter van Venetiaans glas met 12 lichtpunten, handgemaakt in Italië.

Klassieke kroonluchter gemaakt in Italië in Venetië in met de hand bewerkte amberkleurige afwerking met details in glanzend goudkleurig metaal . Een imposante en boeiende esthetiek kenmerkt dit prachtige en elegante meubelstuk met een oude ziel waaraan het een nieuw leven heeft gegeven dankzij de fusie met hedendaagse kenmerken voor een veelzijdig en avant-garde resultaat . Zijn grote afmetingen maken hem ideaal voor het verlichten van grote ruimtes zoals entrees, woonkamers of eetkamers met persoonlijkheid , waar het een perfecte harmonie creëert met de omringende elementen voor een impactvol en exclusief meubel .

Een 100% Made in Italy productie die zijn wortels heeft in de authentieke traditie van Venetië , een stad met een sterke geschiedenis van tien jaar en een inspiratiebron voor glasverwerking . Elk element, fijn bewerkt door bekwame ambachtslieden, experts in de sector , vertelt over oude technieken die door de jaren heen zijn overgeleverd en die de ware essentie van glas tot op de dag van vandaag hebben gebracht, en vertellen door het licht de waarden van ervaring , authenticiteit en neiging tot schoonheid . De impuls om inrichtingsoplossingen aan te bieden die traditie respecteren, gaat samen met de wens om iets innovatiefs te creëren om klassieke accessoires aan te bieden, compleet met geavanceerde technologieën om uw kamers met stijl in te richten, herinnerend aan het verleden. Wat is geboren, is een inrichtingsvoorstel dat lijkt te zijn gesmeed door licht, ontworpen om hedendaagse omgevingen te decoreren met alle klasse en elegantie waarmee het de grote zalen van oude gebouwen verlichtte.

Lamp (niet inbegrepen) : 12 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat hij handgemaakt is, is hij volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief