Made in Italy

5 Lichts Artisan Glazen Kroonluchter uit Venetië, Made in Italy - Margherita

  • Made in Italy
  • Code: MARGHERITA4
€ 2.785,78 € 3.482,22 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 76
Diepte (cm) 76
Hoogte (cm) 66

Kroonluchter in blauw Venetië glas en metaal, handgemaakt in Italië.

Excentrieke en kleurrijke kroonluchter met klassieke lijnen, handgemaakt in Italië in Venetië in blauw gekleurd glas en metaal met gepolijste chromen afwerking . Balans en symmetrie zijn de belangrijkste kenmerken van dit prachtige meubelaccessoire met traditionele kenmerken , verrijkt met een modern tintje gegeven door de blauwe kleur, wat het ook perfect maakt voor het verlichten van huiselijke omgevingen met modern meubilair, waardoor prachtige contrasten ontstaan voor een origineel en avant-gardistisch resultaat . Het ontwerp wordt verrijkt door de ongekende vorm van de armen die tijdens de verwerking van het geblazen glas gemodelleerd zijn voor een creatief en fascinerend effect .

Elk element waaruit deze prachtige inrichtingsoplossingen bestaan, is individueel gemaakt en komt uit de handen van deskundige ambachtslieden in de sector die, dankzij een grondige kennis van de Venetiaanse traditie in glasverwerking , echte kunstwerken tot leven brengen die zijn uitgerust met een ziel en een persoonlijkheid die degenen die ze uitvinden, degenen die ze maken en degenen die ze gebruiken in staat stelt een persoonlijke gelijkenis en geschiktheid te creëren, waardoor ze empathisch met hen kunnen voelen. Het hele productieproces vindt plaats in Venetië , het kloppende hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en met respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Op deze manier worden authentieke en efficiënte verlichtingsideeën geboren die klassieke ontwerpen reproduceren in een eigentijdse stijl voor een exclusief en avant-gardistisch resultaat .

Lamp (niet inbegrepen) : 5 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat hij handgemaakt is, is hij volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief