Made in Italy

6 lichts Venetiaanse glazen kroonluchter, handgemaakt in Italië - Regina

  • Made in Italy
  • Code: REGINA
€ 3.780,75 € 4.725,94 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 75
Diepte (cm) 75
Hoogte (cm) 127

6-lichts kroonluchter in gerookt Venetiaans glas, handgemaakt in Italië.

Klassieke kroonluchter gemaakt in Italië in Venetië in met de hand bewerkt glas met gerookte afwerking en metalen details met gepolijste verchroomde afwerking. Dit prachtige meubelstuk is ontstaan uit het gebruik van de oude techniek van de bekleding, waarvan de esthetiek is gebaseerd op concepten van innovatie en tegelijkertijd herinnerend aan het verleden . De bijzondere aandacht voor detail die tijdens het hele productieproces van glas wordt gehandhaafd, komt tot uiting in de transparanten en kleine elementen die de waarde en de immense waarde ervan onderstrepen. Een ideale inrichtingsoplossing om uw huisruimtes zoals de entree, de woonkamer of de eetkamer royaal te verlichten en een exclusief en stijlvol tintje aan het meubilair te geven.

Elk element waaruit deze prachtige inrichtingsoplossingen bestaan, is individueel gemaakt en komt uit de handen van deskundige ambachtslieden in de sector die, dankzij een grondige kennis van de Venetiaanse traditie in glasverwerking , echte kunstwerken tot leven brengen die zijn uitgerust met een ziel en een persoonlijkheid die degenen die ze uitvinden, degenen die ze maken en degenen die ze gebruiken in staat stelt een persoonlijke gelijkenis en geschiktheid te creëren, waardoor ze empathisch met hen kunnen voelen. Het hele productieproces vindt plaats in Venetië , het kloppende hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en met respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Op deze manier worden authentieke en efficiënte verlichtingsideeën geboren die klassieke ontwerpen reproduceren in een eigentijdse stijl voor een exclusief en avant-gardistisch resultaat .

Lamp (niet inbegrepen) : 6 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat hij handgemaakt is, is hij volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief