2- of 3-zits buitenbank in Abaca met kussens - Lagertha

  • Code: LAGERTHA3
€ 1.801,91 € 2.252,39 -20%
Materiaal Abaca
Levertijden 1 werkweek

Tuinbank van verschillende afmetingen in abaca met kussens.

2 of 3 zits buitenbank gemaakt in handgeweven natuurlijke abaca met kussens inbegrepen in de standaard " Ecru " afwerking en " chocolate " biezen .

De bank behoort tot een hele collectie die uniek is door de afgeronde armleuningen met een cilindrische vorm en een verfijnd dicht weefsel in natuurlijke abacavezel , afgeleid van de bananenboom . De stoelen zijn groot en voorzien van comfortabele kussens .
De producten in deze collectie lenen zich uitstekend voor het inrichten van beschutte buitenruimtes zoals veranda's, balkons, terrassen, veranda's en tuinhuisjes, waardoor omgevingen worden verlevendigd met een unieke warmte en stijl.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Beschikbare maten :
  • 2 zitplaatsen : L 175 x P 90 x H 80;
  • 3 zitplaatsen : L 214 x P 90 x H 80.
Kussens afwerking : Ecru met "chocolade" rand.

Onderhoud :
Voor een correcte reiniging van de natuurlijke abacavezel raden wij het gebruik van microvezeldoeken, neutrale reinigingsmiddelen en warm water aan.
We raden aan om de stof van het kussen alleen chemisch of met de hand te wassen op een lage temperatuur om krimp te voorkomen en de eigenschappen te behouden.

NB : De bekleding van de kussens is op aanvraag verkrijgbaar in andere afwerkingen en materialen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief