3-zits of maxi tuinbank van natuurlijk rotan met kussens - Keira

  • Code: KEIRA3
€ 1.966,94 € 2.458,68 -20%
Materiaal Natuurlijk rotan
Levertijden 1 werkweek
zitten apparatuur Waterafstotende stof

Buitenbank van verschillende afmetingen in naturel rotan met kussens.

3-zits of Maxi buitenbank gemaakt in natuurlijk Jungle handgeweven natuurlijk rotan met kussens inbegrepen in de standaard "Ecru" afwerking en "chocolade" rand.

De bank behoort tot een hele collectie die opvalt door de vierkante vorm van de frames, bedekt met een rustiek weefsel met een sterke esthetische impact. De handmatige verwerking en het gebruik van een speciaal type natuurlijk rotan met iriserende tinten - dat doet denken aan de tinten van de herfst en het kreupelhout - geeft elk stuk een uniekheid .
De producten in deze collectie lenen zich uitstekend voor het inrichten van beschutte buitenruimtes zoals veranda's, balkons, terrassen, veranda's en tuinhuisjes, waardoor omgevingen worden verlevendigd met een unieke warmte en stijl.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Beschikbare maten :
  • 3 zits : L 215 x D 88 x H rugleuning 78
  • Maxi : L 260 x P 105 x H rugleuning 78
Kussens afwerking : Ecru met "chocolade" rand.

Onderhoud :
Voor een goede reiniging van natuurlijk rotan raden wij het gebruik van microvezeldoeken, neutrale schoonmaakmiddelen en warm water aan.
We raden aan om de stof van het kussen alleen chemisch of met de hand te wassen op een lage temperatuur om krimp te voorkomen en de eigenschappen te behouden.

NB : De bekleding van de kussens is op aanvraag verkrijgbaar in andere afwerkingen en materialen. Sierkussens zijn ook inbegrepen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief