Made in Italy

2-zits buitenbank van gegalvaniseerd staal Made in Italy - Selvaggia

  • Made in Italy
  • Code: SELVAGGIA6
€ 1.179,06 € 1.473,82 -20%
Materiaal Staal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 123
Diepte (cm) 72
Hoogte (cm) 84

2-zits buitenbank met armleuningen van gegalvaniseerd staal, 100% made in Italy

Deze buitenbank is extreem resistent dankzij de kwaliteit van de materialen en is een product dat voor 100% in Italië wordt gemaakt . De structuur is gemaakt van staal en is versterkt door middel van een galvanisatieproces om dit product bestand te maken tegen corrosieve en weersinvloeden .

Het eigentijdse ontwerp maakt het tot een product ideaal voor wie op zoek is naar kwaliteit en voor wie graag zijn tijd buitenshuis doorbrengt in volledige ontspanning. De structuur is ontworpen om het comfort van buitenruimtes zoals terrassen, veranda's, tuinen of zwembaden te verrijken. De aanwezigheid van de armleuningen en het zitkussen verhoogt het gevoel van ontspanning nog meer. Bovendien is de productie ervan volledig duurzaam omdat het afkomstig is van gerecycleerde materialen die geen enkele achteruitgang in hun mechanische eigenschappen vertonen.

Beschikbare kleuren :

  • bronzen
  • parelwit
  • oud grijs.
ZITKUSSEN INBEGREPEN . Het kussen is gemaakt van 100% acryl en is een kwaliteitsstof die ontworpen is om UV-stralen en water te weerstaan.

Gebruik en onderhoud : tijdens de winter is het raadzaam om het product op te slaan in gesloten, droge plaatsen om te voorkomen dat de vochtigheid condensatie veroorzaakt. Als de producten zich in een kustgebied bevinden, is het raadzaam om de oppervlakken om de twee à drie maanden te reinigen met delicate reinigingsmiddelen. Verder is het aan te raden om waterdichte kunststof platen niet langdurig op de tafelbladen te laten liggen. Condensatie kan de lak beschadigen.

NB: Zitkussen inbegrepen. Rugkussen niet inbegrepen. Het kussen heeft een breed scala aan kleuren.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen" .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief