Made in Italy

Buitenbank van staal in verschillende maten en kussens Made in Italy - Arwen

  • Made in Italy
  • Code: ARWEN
€ 1.754,30 € 2.192,88 -20%
Materiaal Staal en polypropyleen
Levertijden 5/6 werkweken

2 of 3 zits stalen tuinbank met Made in Italy kussens.

Bank voor buitenmeubels in zwart gegalvaniseerd staal, handgemaakt in Italië , inclusief ecrukleurige polypropyleen zit- en rugkussens . Verzinken zorgt voor een grotere weerstand van de afwerking van het materiaal tegen corrosieve weersinvloeden. De kussens zijn gemaakt van UV- en waterbestendig materiaal dat hun kleur lang behoudt, waardoor de bank een perfect element is om elke buitenomgeving in te richten.

Het essentiële ontwerp en de geometrische strengheid met zijn zachte en minimale profielen benadrukt de eenvoud van de volumes door basis metalen structuren en zachte kussens te combineren voor maximaal comfort in een actuele en moderne stijl.

Beschikbare maten :
  • B 163 x D 80 x H 83;
  • B 240 x D 80 x H 83.
Onderhoud : Voor een frequente reiniging van de structuur, raden we aan om de twee/drie maanden te wassen met delicate wasmiddelen en vervolgens te beschermen met producten op oliebasis als de bank in een kustgebied wordt geplaatst. We raden ook aan om het tijdens het winterseizoen binnen en droog op te slaan om een maximale levensduur van het product te bevorderen.
Om vlekken op de stof van de kussens te verwijderen, raden we aan om in plaats daarvan water, wasmiddel of bleekmiddel te gebruiken, afhankelijk van het type vlek.

NB : De bank en kussens zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen via het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief