Made in Italy

3 of 5 lichts kroonluchter in ijzer, handbeschilderd keramiek en glas - Ferrara

  • Made in Italy
  • Code: FERRARA
€ 544,50
Materiaal keramiek, glas en ijzer
Levertijden 20 werkdagen
IP-beschermingsgraad 20
Socket en power type 3 of 5 x max. 42 W - E14

Kroonluchter met 3 of 5 lampjes in ijzer, met de hand gedecoreerd keramiek en met zuur geëtst glas gemaakt in Italië door Ferroluce.

De kroonluchter met 3 of 5 lichtpunten is volledig gemaakt van ijzer met keramische schelpen met handgeschilderde decoraties en geëtste glazen bellen die het vakmanschap en de behendigheid van de ambachtslieden benadrukken.
Het ontwerp is geïnspireerd op de rustieke lijnen van het Italiaanse Romagna-landschap van het begin van de twintigste eeuw.

Het is daarom een uniek en origineel stuk , omdat elke creatie van elkaar zal verschillen en het vakmanschap van de Italiaanse traditie combineert met de kwaliteit van de materialen.
De aandacht voor de kleinste details en de zoektocht naar steeds nieuwe technieken maken de lamp onnavolgbaar en waardevol.

Beschikbare maten:
  • diameter 55 xh 35 cm (3 lampen)
  • diameter 60 xh 35 cm (5 lampjes)

De exclusief Italiaanse productie is een bron van trots en waarde, in staat om het complement een unieke persoonlijkheid te geven om te voldoen aan de verzoeken van de meest veeleisende klanten.

Let op: de lamp wordt niet meegeleverd. De decoraties kunnen worden aangepast, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door het daarvoor bestemde formulier in te vullen. Omdat dit handgemaakte artikelen zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van de kleuren op de foto's.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief