Made in Italy

Handgemaakte keramische 3 of 5 lichts kroonluchter met Passanastri - Napels

  • Made in Italy
  • Code: NAPOLI
€ 568,30
Materiaal keramiek en ijzer
Levertijden 20 werkdagen
Socket en power type 3 of 5 x max. 42 W - E14

Metalen en handgemaakte keramische kroonluchter met banden, gemaakt in Italië door Ferroluce.

Deze kroonluchter met 3 of 5 lichtpunten is volledig gemaakt van handbeschilderd metaal en keramiek met florale decoraties die het vakmanschap en de behendigheid van de ambachtslieden benadrukken.
Het ontwerp wordt gekenmerkt door de combinatie van vakmanschap en creativiteit door elementen die de tapes van typische haakwerken reproduceren die het accessoire aanpasbaar maken aan de inrichting.

Het is dan ook een uniek en origineel stuk dat het vakmanschap van de Italiaanse traditie combineert met de kwaliteit van de materialen.
De aandacht voor de kleinste details en de zoektocht naar steeds nieuwe technieken maken de lamp onnavolgbaar en waardevol.

Beschikbare maten:
  • diameter 52 xh 35 cm (3 lampen)
  • diameter 56 xh 35 cm (5 lampjes)

De exclusief Italiaanse productie is een bron van trots en waarde, in staat om het complement een unieke persoonlijkheid te geven om te voldoen aan de verzoeken van de meest veeleisende klanten.

NB : de gloeilamp en eventueel lint zijn niet inbegrepen. Omdat dit handgemaakte artikelen zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van de kleuren op de foto's.
Email Newsletter
Nieuwsbrief