Made in Italy

3 roestvrijstalen kaasmessen, Berti exclusief voor Viadurini - Asiago

  • Made in Italy
  • Code: ASIAGO
€ 549,46
Materiaal roestvrij staal
Levertijden 5/8 werkdagen

Set van 3 messen Berti kaasceremonie exclusief voor Viadurini, hoge kwaliteit made in Italy.

Doos met 3 messen voor het serveren van alle kazen op tafel:
De Compact: Welke kazen te snijden met dit mes: dit type mes wordt over het algemeen gebruikt voor kazen met een zeer hoge en ronde kant, zoals tafelparmezaan, gerijpte pecorino romano, fiore sardo, siciliaanse canestrato, belegen castelmagno, gavoi en alle kazen met vergelijkbare kenmerken. Hoe dit mes te gebruiken: het is een mes dat perfect de reeks messen kan vervangen met amandelmes, gehaakte amandel, genageld hart, gebruikt om compacte, harde, korrelige of kalkachtige pasta te graveren en te splitsen. De punt moet op de korst worden geplakt en vervolgens met een gelijkmatige en sterke druk volgens de tekening van de rand van het mes wordt het deeg gesneden en komt het voorzichtig los.

Semiduur: Welke kazen te snijden met dit mes: fontina, raschera, verse toma, emmenthaler, jonge asiago, Siciliaanse canistrato en alle kazen met vergelijkbare kenmerken. Hoe dit mes te gebruiken: de halfharde consistentie van de zuivelpasta vereist een handig, licht zwaar mes, zo gestructureerd dat de kaas droogt zonder wonden aan de snijwanden te veroorzaken, wat kan gebeuren met een mes met een breed en dik lemmet. Tegelijkertijd moet het mes in staat zijn om in de korst te snijden die in het algemeen duidelijker consistent is dan het interne deeg. Om deze reden is de vorm van het blad in het midden licht gewelfd en vormt het zichzelf als een penetrerende wig. Dit object kan met een korte transversale beweging in een zaag veranderen als de korst te sterk is. Hierdoor kan de snijder precies dezelfde druk gebruiken om schadelijke vormen van doorzakken van het onderliggende onderdeel te voorkomen. De druk die op het blad wordt uitgeoefend, moet daarom bescheiden zijn en loodrecht op het steunoppervlak worden bediend, waarbij onjuist buigen wordt vermeden.

Pastemolli: Welke kazen te snijden met dit mes: gorgonzola, mozzarella, robiole, quartirolokaas uit Val Camonica, murianengo, panerone en alle kazen met vergelijkbare kenmerken. Hoe dit mes te gebruiken: het lemmet van het mes voor zachte of zachte kazen moet het deeg snijden zonder eraan te kleven, waarbij de gedroogde gezichten op een duidelijke manier worden gescheiden zonder te buigen of te pletten. De snijder moet beslissend snijden, met een beweging die aanvankelijk schuin naar het steunvlak loopt, een draaipunt vormt op het uiteinde van het mes en de rest van het mes loodrecht op het steunvlak maar in roterende richting bedient. In de hypothese dat het deeg buitengewoon mals is, niet wil dat het wordt besmeurd met het mes en zichzelf vreselijk scheurt, zal ik een geheim uitleggen, maar vertel het aan niemand: bevochtig het mes met een vochtige doek, om wrijving te verminderen zoveel mogelijk en vergemakkelijken het glijden op het malse deeg. Dit mes is aan het uiteinde van het lemmet voorzien van een kleine vork die handig zal zijn voor het serveren van de voorbereide porties.

De bladen worden verkregen door lasersnijden uit platen van speciaal snijstaal wat een zeer hoge kwaliteit van het blad mogelijk maakt (fijne en geordende korrelgrootte zonder smeden). Gemaakt met een volledige tang, dwz het lemmet is uit één stuk dat het hele handvat kruist, ze hebben de oppervlakteafwerking van het satijnen lemmet.
Volledig met de hand vervaardigd in kleine hoeveelheden en zonder taakverdeling, degenen die ze initiëren, maken ze af: op elk blad vindt u de initialen van de ambachtsman die ze heeft gemaakt. De warmtebehandeling omvat ook onderkoeling tot -80 ° C om maximale snijcapaciteit en duur te garanderen.

De versies met plexiglas handgrepen zijn vaatwasmachinebestendig omdat al onze plexiglas handgrepen een speciaal stabilisatieproces ondergaan waardoor ze vaatwasmachinebestendig zijn. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig snijstaal en kunnen alleen in de versie met plexiglas handvat in de vaatwasser, maar het is goed om geïnformeerd te worden over de mogelijke gevolgen:
1. De vaatwasser zorgt ervoor dat alle voorwerpen die erin worden gewassen, snel verouderen.
2. Hoe meer kwaliteitsstaal is, hoe minder roestvast ze zijn.
3. de messen kunnen gekleurd zijn met kleine roodachtige vlekken of grote blauwachtige halo's:
naar. indien laten uitlekken of drogen in de vaatwasser
b. als het na gebruik lange tijd vuil is
c. als het waswater rijk is aan ijzer
4. Goed handen wassen en zorgvuldig drogen na het wassen zijn het geheim om uw messen op hun best te houden
5. Handen wassen en onmiddellijk drogen zijn VERPLICHT voor messen met handgrepen van hoorn, hout of andere natuurlijke materialen.
6. Niet wassen met agressieve wasmiddelen of water bij temperaturen boven 60 ° C.

Maten:
- doorlopende messen


Email Newsletter
Nieuwsbrief