3-zits tuinbank in geborsteld natuurlijk teakhout - Artes

  • Code: ARTES2
€ 3.625,24 € 4.531,55 -20%
Materiaal Teak
Levertijden 1 werkweek
Lengte (cm) 210
Diepte (cm) 100
Hoogte (cm) 88
Zithoogte (cm) 43

3-zits buitenbank van geborsteld natuurlijk teakhout met gestoffeerde kussens

3 zits tuinbank in geborsteld natuurlijk teakhout met speciale zit- en rugkussens in “witte” outdoorstof met contrasterende “oceaanblauwe” rand en blauwe sierkussens met witte rand inbegrepen.
De structuur van deze bank is volledig gemaakt van natuurlijk teakhout met een geborstelde afwerking en wordt gekenmerkt door klassieke en golvende lijnen, evenals door de grote afmetingen van de houten delen. Dit product met delicate lijnen is perfect om warmte te geven aan buitenomgevingen dankzij de tijdloze stijl van teakhout.

Het moderne en minimalistische ontwerp maakt hem perfect om perfect te passen in elke buitenomgeving met verschillende inrichtingsstijlen. De eenvoudige vorm versmelt met het sculpturale ontwerp van de poten en creëert zo een element met harmonieuze proporties .
De gebruikte materialen voor de constructie garanderen kwaliteit en duurzaamheid, zelfs op lange termijn, en maken dit meubel perfect voor elke situatie en gebruiksgelegenheid.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (omstandigheden die zich ook enige tijd na de aankoop kunnen voordoen). Om een langere levensduur van het product in de loop van de tijd te garanderen, raden wij aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, deze vatbaar kunnen maken voor breuk en het ontstaan van schimmels kunnen bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden wij aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Dimensies:
  • Lengte 210cm
  • Diepte 100cm
  • Zithoogte 43cm
  • Hoogte armleuning 56 cm
  • Hoogte rugleuning 88 cm

Let op : decoratieve kussens inbegrepen. Het is altijd mogelijk om de kussens te personaliseren in een breed scala aan stoffen en kleurafwerkingen.
Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief