3-zits tuinbank in geborsteld natuurlijk teakhout - Artes

  • Code: ARTES2
€ 4.569,24
Materiaal Teak
Levertijden 1 werkweek
Lengte (cm) 210
Diepte (cm) 100
Hoogte (cm) 88
Zithoogte (cm) 43

3-zits buitenbank van geborsteld natuurlijk teakhout met gestoffeerde kussens

3 zits tuinbank in geborsteld natuurlijk teakhout met speciale zit- en rugkussens in "witte" buitenstof met contrasterende "oceaanblauwe" rand en blauwe sierkussens met witte rand inbegrepen.
De structuur van deze bank is volledig gemaakt van natuurlijk teakhout met een geborstelde afwerking en wordt gekenmerkt door klassieke en golvende lijnen, evenals door de grote afmetingen van de houtsecties. Dit product met delicate lijnen is perfect om warmte te geven aan buitenomgevingen dankzij de tijdloze stijl van teakhout.

Het moderne en minimalistische ontwerp maakt het perfect om perfect te passen in elke buitenomgeving met verschillende inrichtingsstijlen. De eenvoudige vorm versmelt met het sculpturale ontwerp van de poten om een element met harmonieuze proporties .
De gebruikte materialen voor de constructie garanderen kwaliteit en duurzaamheid, zelfs in de loop van de tijd, en maken dit meubel perfect voor elke situatie en gebruiksgelegenheid.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Dimensies:
  • Lengte 210 cm
  • Diepte 100cm
  • Zithoogte 43cm
  • Hoogte armleuning 56 cm
  • Hoogte rugleuning 88 cm

NB : sierkussens inbegrepen. Het is altijd mogelijk om de kussens op maat te maken in een breed scala aan stoffen en kleurafwerkingen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief